21.02.2019

SEDAN TRADE d.o.o.: Pravi uspeh s povratnimi vožnjami

SEDAN TRADE d.o.o. iz Beograda zaupa TIMOCOMovemu sistemu

(3)

Erkrath/Beograd, 21. 02. 2019 – Ko je Vladimir Cvetić leta 1999 skupaj z očetom ustanovil podjetje SEDAN TRADE d.o.o. v srbski prestolnici, so se v podjetju še ukvarjali v glavnem z veleprodajo. Z leti se je kot glavna dejavnost skristaliziralo prevozništvo. »Meni ta dejavnost predstavlja svobodo«, pravi direktor Cvetić, »Definitivno sem človek, ki si ne more predstavljati, da bi delal v pisarni.« Namesto tega se raje strastno poda na pot s svojim kombijem ali kakšnim drugim od njegovih tovornih vozil.

»Kolegi tukaj v Srbiji imajo pogosto napačne predstave o tem, kaj pomeni uporaba sistema TIMOCOM.«

Stalni partnerji, stalna transportna naročila

Ko so leta 2015 postali TIMOCOMovi naročniki, je imelo podjetje dva zaposlena in dva kombija. »Kolegi tukaj v Srbiji imajo pogosto napačne predstave o tem, kaj pomeni uporaba sistema TIMOCOM«, pravi Cvetić. Za SEDAN TRADE d.o.o. je TIMOCOM idealna dopolnitev: »TIMOCOM v glavnem uporabljamo za delne pošiljke in povratne vožnje«, pojasnjuje Cvetić. S pomočjo sistema je našel zanesljive in preverjene partnerje. »Če na poslovnega partnerja narediš dober vtis, te bo angažiral vedno znova«, po izkušnjah pravi direktor. Za njegov posel je to pomenilo, da je preko TIMOCOMa lahko navezal stik s stalnimi partnerji in da lahko računa na stalna naročila prevozov.

Pridobitev pri načrtovanju poslovanja

TIMOCOM je za Vladimirja Cvetića in njegovo podjetje pomemben sistem še zlasti zato, ker segment dostave kurirskih in ekspresnih pošiljk v Srbiji nenehno raste. In kar ga še posebej veseli: »Doslej sem imel same dobre izkušnje. Vsak prevoz so mi plačali. Do danes mi še nikdar ni bilo treba izkoristiti TIMOCOMove mednarodne pomoči pri izterjavi – inkasa.« Običajno je prav to izziv za logistiko – neredna plačila.

S sistemom TIMOCOM Cvetić lahko določa dinamiko naročil sam. Pri podjetju SEDAN TRADE d.o.o. radi pohvalijo tudi prijazno in potrpežljivo pomoč uporabnikom: »Takoj odgovorijo na vsako vprašanje.« Za SEDAN TRADE d.o.o. Beograd je TIMOCOM prednost, ki omogoča stabilnejše načrtovanje poslovanja, poleg tega pa si podjetje mesečne stroške za TIMOCOM pokrije že z eno samo delno pošiljko ali povratno vožnjo.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek