TIMOCOM Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.

La Martiniquaise Groupe

Kdor išče, ta najde

Zahvaljujoč TC eBid®, spletni platformi za razpise prevozov po celi Evropi, sta podjetji začeli sodelovati, kar je obema prineslo korist. La Martiniquaise je želel TC eBid® najprej samo preizkusiti. Proizvajalec alkoholnih pijač je na platformi iskal nove poslovne partnerje s točno določenimi pogoji za izbrane relacije. Kar s TC eBid® ne predstavlja nikakršnega problema: nakladalci lahko pred razpisom določijo svoje pogoje za prevoznike in tako učinkoviteje iščejo poslovne partnerje. Hinterland je ustrezal profilu in je brezplačno oddal svojo ponudbo. Sreča za obe podjetji, kajti iz tega se je razvil partnerski odnos, ki je že presegel pričakovanja prvotnega naročila.


TIMOCOM - TC eBid® - Reference: La Martiniquaise Groupe La Martiniquaise je želel najti učinkovito in hitro orodje, katerega uporabo se da hitro naučiti... in že ob prvem preizkusu ga je TC eBid® nedvomno prepričal.

»TC eBid® na naš razpis vabi samo tiste prevoznike, ki jih pred tem izberemo glede na naše potrebe. Tako dobimo seznam najprimernejših prevoznikov in njihovih ponudb. Iskanje zanesljivih prevoznikov, ki lahko najbolje izpolnijo potrebe nakladalca, zahteva posebno know-how znanje, ki ni nujno naše, ampak je TIMOCOMovo!« (Madame Lyet, vodja nabave pri podjetju La Martiniquaise).

Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.