TIMOCOM Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.
Če ste zadovoljni vi, smo zadovoljni tudi mi

Če ste zadovoljni vi, smo zadovoljni tudi mi

Zaposlenim ponujamo možnost, da v rastočem podjetju odločilno prispevajo k razvoju podjetja in tako tudi v lastnem razvoju dosežejo resnični napredek. Angažiranost, motivacijo in pripravljenost nagrajujemo z individualno osebno in strokovno nadaljnjo rastjo ter spoštovanjem. Smo zanesljiv delodajalec. Ponujamo okolje, v katerem upoštevamo povratne informacije in se učimo na napakah, da bi postali še boljši. Izpostaviti moramo svojo pozitivno in vsestransko delovno okolje: različne kulture, poreklo in življenjepisi ustvarjajo pisan mozaik perspektiv, ki se odlično ujemajo.

Pozitivno delovno okolje

Vsak dan se trudimo, da bi ustvarili okolje, v katerem zaposleni z veseljem prihajajo v službo, se dobro počutijo in lahko pridejo do izraza.

Nadaljnja izobraževanja

Talentom je treba nuditi izziv. Zaradi tega na vsakem oddelku dajemo posebno pozornost osebnemu in strokovnemu nadaljnjemu izobraževanju z osebnim coachingom, tedenskimi/mesečnimi seminarji ali študijem.

Dodatne storitve

Že danes mislimo na jutri in vas podpiramo pri premoženjskih storitvah ter z dodatkom za starostno rento. Povrhu vsega prejmete še dodatek za stroške elektrike, 13. plačo in številne ugodnosti za priznane izdelke in storitve.

Work-Life-Balance

So drseči delovni čas, domača in mobilna pisarna združljivi z delovnimi pogoji? Potem imate možnost, da svoj vsakodnevni delavnik prilagodite svojim individualnim potrebam.

Zdravje na delovnem mestu

Nudimo različne zdravstvene akcije in prireditve po službi, saj nam je zdravje in dobro počutje naših zaposlenih pomembno — zato se za vsakega nekaj najde.

Moderno opremljene pisarne

Na poti, ne glede na lokacijo, s svojim lastnim prenosnim računalnikom — ali, glede na položaj, tudi s službenim mobilnim telefonom — da ne zamudite nobenih pomembnih novosti.

Interni dogodki

Vseeno, ali gre za TIMOCOMov BarCamp, oktoberfest, pustno zabavo ali vsakoletni praznik poletja — neprestano se izmenjujemo in praznujemo uspeh našega podjetja skupaj v sproščenem vzdušju.

Brezplačna parkirna mesta

Brez dolgotrajnega iskanja parkirnih mest, saj svoj avto enostavno parkirate na parkirišču podjetja.

Kantina

Izbor svežih jedi, prijetno druženje, sproščeno vzdušje in vabljiva strešna terasa — takšen je običajen odmor za kosilo v »Timovi jedilnici«.

Pavšal za pijače

Dnevno lahko popijete toliko vode, kolikor želite. Enako velja tudi za vse ljubitelje kave in čaja, saj si ju lahko kadarkoli sami postrežete na aparatih.

Ugodnosti s podjetniško kartico

Tisti, ki se vozite z avtobusom ali vlakom, pozor! Za redne cene vozovnic prejmete popust za udobno in ugodno potovanje.

Možnosti za sprostitev

Pisana sedišča Fatboys, moderni kotički Brainstorming in bližnji Neandertal vabijo k sproščanju in umirjanju. Če dobro razmislite, lahko opazite, da se je marsikomu tukaj že utrnila kakšna izmed zelo dobrih zamisli.

Sedaj ste na vrsti vi

Oglejte si kako izgleda sodelovanje pri TIMOCOMu:

Priporočajo nemški delojemalci

TOP Company

Preberite, kako se je v Nemčiji podjetje TIMOCOM odrezalo kot delodajalec.

kununu-TOP-Company-oznaka kakovostnega delodajalca
kununu – OPEN Company – oznaka kakovostnega delodajalca

Fair Company

Smo Fair Company, saj …

Smo FairCompany

... delo svojih zaposlenih ustrezno nagrajujemo, podpiramo in cenimo. To se kaže npr. v tem, da lahko že tudi praktikanti in pripravniki sami prevzamejo odgovornost za lastne naloge. Obstaja tudi možnost, da jih redno zaposlimo. Kreativnost vseh zaposlenih je za nas zelo pomembna, zato zamisli v našem lastniško vodenem podjetju zelo cenimo in jih nagradimo. Izenačeno ravnotežje med službo in prostim časom je med drugim podprto z drsečim delovnim časom in zniževanjem nadur.

Imate vprašanja? Naša kadrovska ekipa vam je z veseljem na voljo:

Pregled dogodkov

Nas želite spoznati? Nič boljšega kot to. V podjetju TIMOCOM smo navdušeni nad neposrednimi, osebnimi pogovori v prijetni atmosferi.
Zaradi tega se že veselimo zanimivega pogovora z vami na naslednjih dogodkih v živo.

Prireditev Obdobje Kraj Vrsta
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Dogodek

TIMOCOM na družbenih omrežjih

Facebook Logo
Instagram Logo
LinkedIn Logo
Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.