TIMOCOM Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.
Naj tvoj zaključek postane odličen začetek

Naj tvoj zaključek postane odličen začetek

Za dijake

Po končani šoli v poklicni vsakdan. Spremljali te bomo na zanimivi poti v poklicni svet in poskrbeli za to, da boš pridobil vso strokovno znanje in osebne sposobnosti, ki jih potrebuješ za svoje izobraževanje. Poleg tega nam je zelo pomembno, da se vedno dobro počutiš in se lahko razvijaš dalje. To pomeni: tvoj izobraževalni svetovalec in tvoj strokovni mentor ti bosta vedno prisluhnila in že od začetka lahko energično sodeluješ in podpreš svojo ekipo.

Tukaj lahko najdeš naša prosta izobraževalna mesta. Oglej si jih. Če trenutno nimamo na voljo razpisanega mesta za izobraževanje, vedno cenimo samoiniciativo!

Prosta izobraževalna mesta Samoiniciativna prijava

Vaše razvojne­ možnosti

Zgoda o uspehu: od usposabljanja do redne zaposlitve kot Software Developer

Zgoda o uspehu: od usposabljanja do redne zaposlitve kot Software Developer

Marcel Norres je svojo skrajšano usposabljanje za razvijalca programske opreme uspešno zaključil pri nas. Zdaj je to nadgradil in poleg službe osvojil še cenjeni naziv Bachelor of Science v poslovni informatiki, medtem ko je na oddelku IT zaposlen kot Software Developer. »Človek se nikoli ne neha učiti. Zaradi tega je bilo zame pomembno, da sem tudi po svoji končani izobrazbi ostal dejaven in se razvijal naprej. Pri tem sem še posebej vesel, da me je podjetje TIMOCOM osebno in finančno podprlo.«

Za študente, vajence in praktikante

Si sredi študija in iščeš dodatne praktične izkušnje ali si že uspešno zaključil svoj študij? Potem se prijavi pri nas. Iščemo osebnosti in ne izdelane kariere. Pri nas lahko dosežeš veliko več. Svojemu življenjepisu lahko dodaš nov zanimiv izziv. Veselimo se, da bomo rasli skupaj s tabo.

Iščemo absolvente naslednjih študijskih smeri ali s podobnim usposabljanjem na področju razvoja programske opreme:

  • študij informatike ali poslovne informatike,
  • študij matematike,
  • študij ekonomije/ekonomskih ved (na primer s poudarkom na managementu financ, kadrov ali dogodkov).

Če je za neko delovno mesto zaželen določen dodatni študij ali posebna kvalifikacija, lahko to razbereš iz naših trenutnih razpisanih delovnih mest.

V primeru, da trenutno nimamo na voljo razpisanih mest za pripravništvo ali mest za študenta ob delu (Werkstudent), tudi tukaj velja, vedno cenimo samoiniciativo!

Prosta mesta za študente Samoiniciativna prijava

Vaše možnosti­ razvoja

Zgoda o uspehu: od pripravnice do vodje projektov

Zgoda o uspehu: od pripravnice do vodje projektov

Jana Schmilewski je po svoji diplomi iz ekonomskih ved pri nas začela kot pripravnica. Sedaj je redno zaposlena kot vodja projektov v trženju in poleg službe opravlja svoj Master of Science na področju Marketing & Communication. Zanimive vsebine študija lahko tako neposredno uporabi. »Študij mi je zelo pomagal na moji poklicni poti. Po opravljenem pripravništvu sem bila trdno prepričana, da želim ostati pri TIMOCOMu in vzporedno opraviti magisterij. Zelo sem vesela, ker mi delodajalec nudi osebno in strokovno podporo.«

Priporočajo nemški delojemalci

TOP Company

Preberite, kako se je v Nemčiji podjetje TIMOCOM odrezalo kot delodajalec.

kununu-TOP-Company-oznaka kakovostnega delodajalca
kununu – OPEN Company – oznaka kakovostnega delodajalca

Fair Company

Smo Fair Company, saj …

Smo FairCompany

... delo svojih zaposlenih ustrezno nagrajujemo, podpiramo in cenimo. To se kaže npr. v tem, da lahko že tudi praktikanti in pripravniki sami prevzamejo odgovornost za lastne naloge. Obstaja tudi možnost, da jih redno zaposlimo. Kreativnost vseh zaposlenih je za nas zelo pomembna, zato zamisli v našem lastniško vodenem podjetju zelo cenimo in jih nagradimo. Izenačeno ravnotežje med službo in življenjem je med drugim podprto z drsečim delovnim časom in zniževanjem nadur.

Imate vprašanja? Naša kadrovska ekipa vam je z veseljem na voljo:

Pregled dogodkov

Nas želite spoznati? Nič boljšega kot to. V podjetju TIMOCOM smo navdušeni nad neposrednimi, osebnimi pogovori v prijetni atmosferi.
Zaradi tega se veselimo zanimivega pogovora z vami na naslednjih dogodkih v živo.

Prireditev Obdobje Kraj Vrsta
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Dogodek
Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.