TIMOCOM Augmented Logistics

Nova podoba TIMOCOMa

Logistična panoga se spreminja, prav tako podjetje TIMOCOM. Za prihodnost našega podjetja in panoge imamo novo vizijo ter poslanstvo in naša nova strateška usmeritev se odraža v našem novem videzu.

Se vam postavlja katero izmed spodaj navedenih vprašanj?

Spremenil se bo logotip, slogan in sama oznaka - prevozniška platforma, medtem ko bomo ohranili svojo modro barvo.
Logistična panoga se spreminja in prav tako se spreminja TIMOCOM. Povezujemo naročnike, izvajalce naročil, stroje in sisteme, podatke in dodano vrednost. Vključeni smo v procese naših strank, od začetka do njihovega zaključka. Komuniciramo za naše uporabnike in z njimi z namenom, da se stalno izboljšujemo. Vse to in še več predstavlja naš novi logotip.
Svoj novi logotip bomo predstavili 20. 9. na sejmu gospodarskih vozil IAA 2018 v Hannovru. Za tem bo trajalo nekaj časa, da bomo vse preuredili, zato se lahko zgodi, da boste v tem vmesnem času tu in tam še videli naš stari logotip.
Naše poslanstvo je narediti logistiko pametno, varno in enostavno in z našim sloganom želimo to izraziti na kratek in jedrnat način. Angleška beseda »augmented« pomeni razširjen, izboljšan, okrepljen, povečan in poudarjen. Zato odlično ustreza temu, kar počnemo, kajti z vsakim nadaljnjim razvojem podjetja TIMOCOM so vsakdani naših uporabnikov pametnejši, varnejši in enostavnejši. Tako povečujemo oz. izboljšujemo možnosti, da so naše stranke - in posredno celotna logistika - še bolj uspešne. Na kratko: »Augmented Logistics« pomeni razširitev logistike s pomočjo pametnih, varnih in enostavnih rešitev za vsakodnevne izzive strank podjetja TIMOCOM.
Ponosni smo na to, da bodo lahko stranke tudi v prihodnje izkoriščale prednosti največje borze tovora v Evropi. Hkrati pa je TIMOCOM že dolgo več kot zgolj borza tovora ali platforma, ki se osredotoča zgolj na transport. TIMOCOM je skupek številnih različnih aplikacij, storitev in vmesnikov. Ti posamezni deli so med seboj povezani na takšen način, da med sabo sistematično sodelujejo. Iz tega razloga bomo zdaj prilagodili tudi našo komunikacijo in storili naslednji logični korak. TIMOCOM je prvi sistem pametne logistike v Evropi.
Ne. Pri obstoječih pogodbah in dogovorih se ne bo spremenilo nič. Tudi načini komunikacije in vaš dostop do TIMOCOMa bodo ostali enaki.
Da. Podjetje TimoCom Soft- und Hardware GmbH se bo od sedaj imenovalo TIMOCOM GmbH, ohranila se bo torej pravna oblika. Hkrati z imenom se bo spremenil tudi naslov sedeža podjetja, ki bo po novem Timocom Platz 1, 40699 Erkrath.

Ali na vaše vprašanje nismo odgovorili? Obrnite se prosim na naše predstavnike za javnost.

presse@timocom.com

Na začetek