23.10.2019

Nova lokacija v Vroclavu: TIMOCOM raste na mednarodni ravni in strateško nadaljuje z izgradnjo prisotnosti na Poljskem

TIMOCOM nadaljuje z mednarodno rastjo

TIMOCOM-Wroclaw-Breslau

Strokovnjak za informacijske tehnologije in obdelavo podatkov na novo usmerja svojo trženjsko strategijo na Poljskem in načrtuje obsežno izgradnjo svoje prisotnosti na novi centralni lokaciji. Tako se podjetje še naprej okrepljeno osredotoča na Poljsko kot strateško pomembno tržišče za digitalno transformacijo evropske logistike. 

„Ker je Poljska zaradi velikega števila prevozniških podjetij in s tem razpoložljivosti prevozniških kapacitet za nas pomemben trg za digitalno preobrazbo logistike v Evropi, smo v Vroclavu odprli novo centralno lokacijo,“ je povedal direktor Timocoma Tim Thiermann.

Erkrath/Vroclav, 28. 10. 2019 – Strokovnjak za informacijske tehnologije in obdelavo podatkov TIMOCOM iz Erkratha v Nemčiji bo mednarodno rasel še naprej. Podjetje izgrajuje svojo prisotnost na poljskem trgu z dodatno lokacijo v Vroclavu. Koristi od strateške nove pozicije in spremljajoče izgradnje lokacije na Poljskem bodo imeli prevozniki in špediterji, pa tudi stranke s področja industrije in trgovine.


Nova centralna lokacija v Vroclavu

„Ker je Poljska zaradi velikega števila prevozniških podjetij in s tem razpoložljivosti prevozniških kapacitet za nas pomemben trg za digitalno preobrazbo logistike v Evropi, smo v Vroclavu odprli novo centralno lokacijo,“ je povedal direktor Timocoma Tim Thiermann. „Naš strateški cilj je prepričati in pridobiti še več strank, uporabnic naših aplikacij, ter jih prepričati o dodani vrednosti naših vmesnikov.“ Prek sistema pametne logistike (Smart Logistics System) podjetja TIMOCOM se že zdaj povezuje več kot 43.000 podjetij, ki vsak dan objavlja do 750.000 mednarodnih ponudb tovora in tovornega prostora.


TIMOCOM optimizira strukturo podjetja na Poljskem za še večjo bližino strankam

Z nove, sodobne lokacije v Vroclavu bodo zaposleni uveljavljenega ponudnika IT-rešitev za logistiko po vsej Evropi lahko še bliže in obsežneje delovali na poljskem trgu. Dosedanja lokacija v Pili bo vključena v novo strukturo in v Vroclavu obsežno okrepila prisotnost na Poljskem. „Na Poljskem imamo dobro in prizadevno ekipo, s katero bomo tudi v prihodnosti nadgrajevali digitalizacijo logistike v Evropi in skrbeli za naše poljske stranke“, je povedal Tim Thiermann: „Nadalje bomo izgrajevali ekipo in iskali motivirane zaposlene, ki bodo na lokaciji v Vroclavu ponujali storitve za naše stranke na Poljskem še boljše kakovosti.“ Trenutno v podjetju TIMOCOM na Poljskem deluje okoli 50 zaposlenih. IT-podjetje do leta 2021 načrtuje povečanje števila zaposlenih na do 115 sodelavk in sodelavcev ter dodatne naložbe v višini približno 10 milijonov evrov. TIMOCOM skupaj s strankami že od leta 1997 dela na čezmejnem nadaljnjem razvoju vizije sveta brez logističnih izzivov po vsej Evropi – in prek njenih meja.



Picture source: dudlajzov – stock-adobe

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek