Hermes Forwards Srl.

Podjetje Hermes Forwards Srl. je prevozniška in špedicijska družba v Romuniji. Ekipa, ki jo sestavlja 20 oseb, ima številne izkušnje na romunskem in evropskem špedicijskem trgu. Organizacija je prisotna po vsej Romuniji; imajo podružnice v Bukarešti, Temeswaru, Dévi (Denburgu), Satu Maru (Sathmaru) ter v Miercurea Ciucu (Seklerburgu, Csíkszeredi). Njihova špedicijska mreža zagotavlja razvito, zanesljivo in priznano kakovost. Njihova dnevno aktivna flota obsega več kot 2000 tovornih vozil. Med njihovimi partnerji so tudi mednarodna podjetja, majhna in srednje velika podjetja iz vse Evrope.

TC: Nam lahko poveste primer, ko ste poslovno težavo lahko uspešno rešili zahvaljujoč TIMOCOMovi mednarodni pomoči pri izterjavi?

Csaba Török: Lahko govorimo o več uspešnih zgodbah, uspeh je natančno 93,75 %. Imeli smo veliko primerov, ko smo z vašo pomočjo prejeli znesek, ki je bil višji od 10.000 evrov. Tekom našega sodelovanja so se moji kolegi naučili sodelovati z vašimi zaposlenimi – tako lahko posamezne vprašljive primere še hitreje in učinkoviteje zaključimo. Seveda zahtevani znesek ne prispe zmeraj v celoti, včasih samo v delih, kar pa tudi štejemo kot uspeh.

TC: Kdaj ste se odločili, da boste TIMOCOMovi mednarodni pomoči pri izterjavi prepustili vprašljivo zadevo, ki presega vašo moč in kapacitete in kako lahko naša pomoč pri izterjavi ponudi rešitev pred dolgotrajnim sodnim postopkom?

Csaba Török: Oddelku za mednarodno pomoč pri izterjavi naročilo oddamo v vseh primerih, ko mine 30 dni po zapadlem roku plačila in ne prejmemo nobenih informacij o plačilu. Po storitvah povprašujemo predvsem v primerih poslovanja z mednarodnimi partnerji, saj je mednarodna ekipa podjetja TIMOCOM v teh primerih uspešnejša od nas. Hitri in učinkoviti procesi ter transparentna, odločna in hitra komunikacija v zvezi z različnimi zadevami so koristna dodatna storitev.

Na začetek