Karzol Trans

Podjetje Karzol-Trans je bilo ustanovljeno leta 1997, njegovo vodstvo pa ima že več kot 20 let poklicnih izkušenj na področju mednarodnega in domačega prevozništva. Lastniki so domači zasebniki. Sedež je v Monorju, kjer se nahaja celotna baza za popravilo vozil, ki je namenjena vzdrževanju in popravilu osebnih in gospodarskih vozil, vključno s pralnico in avtoličarsko delavnico. Na sedežu je na razpolago tudi bencinska črpalka AS24. Podjetje se ukvarja z mednarodnim prevozništvom in se osredotoča na prevoz živil in globoko zamrznjenih izdelkov, specializiralo se je tudi na področju visokokakovostne špedicije za prevoz občutljivih tehničnih izdelkov. Njegove naloge obsegajo predvsem prevoze v zahodno in južno Evropo, prevzemajo pa tudi prevoze v vse ostale države članice Evropske unije.

V našem članku smo se pogovarjali z Zoltánom Joósom, Jr., enim izmed lastnikov podjetja Karzol-Trans.

TC: Nam lahko poveste primer, ko ste poslovno težavo lahko uspešno rešili zahvaljujoč TIMOCOMovi mednarodni pomoči pri izterjavi?

IJZ: Eden izmed naših partnerjev ni poravnal svojih obveznosti pod pretvezo, da pri prevozu nismo oddali palet za menjavo. Naš sodelavec, ki je pristojen za prevoze, tudi po dolgotrajnem dopisovanju z njimi ni dosegel dogovora. V skladu s pogodbo nismo bili dolžni oddati palet. Po posredovanju podjetja TIMOCOM so bili pripravljeni plačati celoten znesek prevoza.

TC: Kaj menite o naši storitvi? Kakšno je vaše mnenje o naši storitvi?

IJZ: Našemu podjetju je namenjena lastna kontaktna oseba. Pomaga nam pri sledenju starejših zadev in poteku naših novih naročil. Sodelovanje je izvrstno. Na naše dopise prejmemo odgovor v 1 do 2 dneh. Pri težjih primerih izterjave prejmemo tudi predloge, kako lahko posamezen primer čim prej rešimo.

TC: Ali bi mednarodno izterjavo podjetja TIMOCOM priporočili tudi drugim podjetjem?

IJZ: Da, saj z njim prihranimo ogromno dodatnega dela in pravnih postopkov. Tudi število terjatev, ki so zapadle v plačilo pred več kot 30 dnevi, se občutno zmanjšuje.

Naša pomoč pri izterjavi se izplača!

Nezanesljivi plačniki predstavljajo nevarnost za vsa podjetja. V primeru težav s slabimi plačniki se vključijo naš TIMOCOMov odvetnik Alexander Oebel in člani njegove ekipe. Na voljo so vsem TIMOCOMovim strankam pri izvensodni poravnavi odprtih terjatev, lani (2017) so bili pri izterjavi uspešni v 89 % primerov.

Naš oddelek za izterjavo ima poleg tega tudi dodaten učinek: težavna podjetja skušamo odvrniti od uporabe naše programske opreme, tako da črne ovce običajno nimajo dovolj poguma, da bi se prijavile pri nas.

Izkoristite tudi našo pomoč pri izterjavi! Poleg 20,00 EUR stroškov obdelave premijo za uspeh zaračunamo izključno pri uspešni izterjavi in to v skladu z nemškimi zakoni.

Na začetek