MEM BAU Srl.

Podjetje MEM BAU Srl. je bilo ustanovljeno leta 2005 kot družinsko podjetje. Danes je podjetje eno najpomembnejših akterjev na romunskem trgu. Kot prodajalec blagovnih znamk velikih gradbenih podjetij prodaja več kot 10.000 vrst izdelkov.

Podjetje je leta 2013 uvedlo novo področje, MEM BAU Express, špedicijsko podjetje, ki se zaradi svoje odlične strokovne ekipe dinamično razvija. Glavna dejavnost je mednarodna in domača špedicija, katere kakovost in storitve zagotavljajo z neprestano rastočo lastno floto vozil.

Upravljavko logistike Kitti Hatvani smo povprašali o TIMOCOMovi mednarodni pomoči pri izterjavi.

TC: Od kdaj uporabljate našo pomoč pri izterjavi?

HK: Že leta 2013 ob sklenitvi pogodbe smo izvedeli za storitev izterjave. Po pol leta smo o konkretni zadevi povprašali pri podjetju TIMOCOM in rezultat je bila uspešna poravnava terjatev. Obstaja več podjetij, od katerih poravnavo plačil za prevoz prejmemo le na tak način, toda kljub temu poslujemo z njimi, saj se zavedamo, da bodo v vsakem primeru poravnali svoje obveznosti.

TC: Lahko govorite o velikih uspehih ali imate kakšno konkretno zgodbo o uspehu?

HK: Vsako poravnano obveznost, ki jo dosežemo s pomočjo mednarodne pomoči pri izterjavi, štejemo za uspeh. Želela bi izpostaviti primer, ki bi ga deloma poimenovala kot zgodbo o uspehu, saj je bila pogodba partnerja prekinjena še pred izterjavo vseh obveznosti, kljub temu pa smo z vašo pomočjo v dveh mesecih prejeli 65 % celotnega zneska, več kot 6000 €.

TC: Kakšne izkušnje imate z našo storitvijo?

HK: Naročilo prevoza, katerega račun kasneje ni poravnan, je brez vrednosti. Zato je zelo pomembno, da ima platforma, ki jo uporabljamo, posebni oddelek za pomoč pri izterjavi neporavnanih računov. Naše podjetje je s storitvijo mednarodne izterjave podjetja TIMOCOM popolnoma zadovoljno in jo lahko ostalim strankam podjetja TIMOCOM toplo priporočimo! Podjetnikom daje neke vrste občutek varnosti, saj se lahko zavedajo, da so v dobrih rokah.

Na začetek