skip navigation

#WeTrustInLogistics

Odpravljamo IP-omejitve vsem uporabnicam in uporabnikom sistema TIMOCOM. Borzi tovora in skladišč sta novim uporabnikom do 1. 7. 2020 na voljo brezplačno.

Koronavirus ima velik vpliv na celotno evropsko skupnost. Logistično panogo postavlja pred nove izzive, da bi ta ohranila delujoče oskrbovalne verige in zagotovila nadaljnjo oskrbo vseh Evropejk in Evropejcev. Hkrati pa povzroča korenite gospodarske posledice prevozniškim in logističnim podjetjem.

Podjetje TIMOCOM želi v trenutni situaciji zagotoviti takojšnjo pomoč, zato začasno odpravljamo IP-omejitve naših licenc. S tem svojim uporabnikom omogočamo, da lahko po preveritvi novega IP-naslova do našega sistema – vključno z borzo tovora in skladišč – dostopajo iz domače pisarne.

Poleg tega lahko novi uporabniki naše storitve do 1. 7. 2020 uporabljajo brezplačno in brez zavezujočih pogodbenih obveznosti. Ravno v primerih kratkotrajnih ozkih grl ali zastojih pri dobavi ter pri potrebah po skladiščnih površinah je mogoče v že obstoječi mreži strank hitro najti zamenjavo.

Pri podjetju TIMOCOM smo prepričani, da bomo z obstoječimi sredstvi in združenimi močmi to preizkušnjo uspešno prestali. #WeTrustInLogistics

1
 
 
2
 

Najprej od vas potrebujemo posamezne podatke o vašem podjetju. Prosimo vas, da v celoti izpolnite obrazec in nato kliknete »naprej«.

Sedaj potrebujemo še nekatere podatke o vas osebno in o tem, kako lahko stopimo v stik z vami. Nato lahko s klikom na »Registrirajte se zdaj« potrdite svojo registracijo.

Uspešno!

Manjkajo pomembne informacije. Prosimo, dopolnite polja.

Sistem pametne logistike in storitve podjetja TIMOCOM so na voljo podjetjem s področja proizvodnje, trgovine, prevozništva in logistike. Ponudb za fizične osebe trenutno ni na voljo.

Besedilo, vneseno v cirilici, bo samodejno prečrkovano po ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012).

Besedilo, vneseno v cirilici, bo samodejno prečrkovano po ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012).

Besedilo, vneseno v cirilici, bo samodejno prečrkovano po »standardu transliteracije« – BGN / PCGN 1952 (-> 2013).

Besedilo, vneseno v grških črkah, bo samodejno prečrkovano po standardu ΕΛΟΤ 743.

Besedilo, vneseno v cirilici, bo samodejno prečrkovano po ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012).

Besedilo, vneseno v cirilici, bo samodejno prečrkovano po ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012).

Besedilo, vneseno v cirilici, bo samodejno prečrkovano po »standardu MZ«.

Besedilo, vneseno v cirilici, bo samodejno prečrkovano po 'nacionalnem standardu' (Национальный стандарт).

S klikom na gumb »Registrirajte se zdaj« sprejemate splošne pogoje poslovanja. Pri tem za vas ne nastanejo nikakršni stroški!

nazaj

TIMOCOM vam omogoča brezplačno uporabo sistema iz domače pisarne.

Našo programsko opremo si enostavno prenesite na svojo napravo v domači pisarni in se prijavite s svojim TIMOCOM ID-jem.

Manjkajo pomembne informacije. Prosimo, v celoti izpolnite polja, da lahko pričnemo s prenosom.

Pogoji za uporabo

Podjetje TIMOCOM je srednje veliko FreightTech podjetje iz območja Düsseldorfa. Kot upravljavec vodilne evropske borze tovora in skladišč svojim več kot 135.000 uporabnikom pri logističnem vsakdanu pomagamo že od leta 1997.

Stopite v stik z nami

Naši svetovalci so tukaj za vas:

+49 211 88 26 88 26

+49 211 88 26 14 00

info.si@timocom.com

Na začetek