skip navigation

Če si zadovoljen ti, smo zadovoljni tudi mi

Zaposlenim ponujamo možnost, da v rastočem podjetju odločilno prispevajo k razvoju podjetja in tako tudi v lastnem razvoju dosežejo resnični napredek. Angažiranost, motivacijo in pripravljenost nagrajujemo z individualno osebno in strokovno nadaljnjo rastjo ter spoštovanjem. Smo zanesljiv delodajalec. Ponujamo okolje, v katerem upoštevamo povratne informacije in se učimo na napakah, da bi postali še boljši. Izpostaviti moramo svojo pozitivno in vsestransko delovno okolje: različne kulture, poreklo in življenjepisi ustvarjajo pisan mozaik perspektiv, ki se odlično ujemajo.

Vsak dan se trudimo, da bi ustvarili okolje, v katerem zaposleni z veseljem prihajajo v službo, se dobro počutijo in lahko pridejo do izraza.

Talentom je treba nuditi izziv. Zaradi tega na vsakem oddelku dajemo posebno pozornost osebnemu in strokovnemu nadaljnjemu izobraževanju z osebnim coachingom, tedenskimi/mesečnimi seminarji ali študijem.

Že danes mislimo na jutri in te podpiramo pri premoženjskih storitvah ter z dodatkom za starostno rento. Povrhu vsega prejmete še dodatek za stroške elektrike, 13. plačo in številne ugodnosti za priznane izdelke in storitve.

So drseči delovni čas, domača in mobilna pisarna združljivi z delovnimi pogoji? Potem imaš možnost, da svoj vsakodnevni delavnik prilagodiš svojim individualnim potrebam.

Nudimo različne zdravstvene akcije in prireditve po službi, saj nam je zdravje in dobro počutje naših zaposlenih pomembno, zato se za vsakega nekaj najde.

S svojim službenim prenosnikom in po potrebi službenim mobilnim telefonom boš vedno na tekočem, ne glede na lokacijo. V naših pisarnah je vedno prijetna temperatura, zahvaljujoč geotermalni tehnologiji.

Vseeno, ali gre za TIMOCOMov BarCamp, oktoberfest, pustno zabavo ali vsakoletni praznik poletja, neprestano se izmenjujemo in praznujemo uspeh našega podjetja skupaj v sproščenem vzdušju.

Brez dolgotrajnega iskanja parkirnih mest, saj svoj avto enostavno parkiraš na parkirišču podjetja.

Izbor svežih jedi, prijetno druženje, sproščeno vzdušje in vabljiva strešna terasa, takšen je običajen odmor za kosilo v »Timovi jedilnici«.

Dnevno lahko popiješ toliko vode, kolikor si želiš. Enako velja tudi za vse ljubitelje kave in čaja, saj si ju lahko kadarkoli sami postrežejo na aparatih.

Tisti, ki se vozite z avtobusom ali vlakom, pozor: za redne cene vozovnic prejmeš popust za udobno in ugodno potovanje.

Pisana sedišča Fatboys, moderni kotički Brainstorming in bližnji Neandertal vabijo k sproščanju in umirjanju. Če dobro razmisliš, lahko opaziš, da se je marsikomu tukaj že utrnila kakšna izmed najboljših zamisli.

Priporočajo nemški delojemalci

»TOP Company«

Preberi, kako se je podjetje TIMOCOM v Nemčiji odrezalo kot delodajalec.

Te zanima? Prijavi se in se nam pridruži!

Spletna prijava

Imaš kakšno vprašanje? Naša kadrovska ekipa ti je z veseljem na voljo:

+49 211 88 26 40 19

Prireditve­übersicht

Nas želiš spoznati? Nič boljšega kot to. V podjetju TIMOCOM smo navdušeni nad neposrednimi, osebnimi pogovori v prijetni atmosferi.

Zaradi tega se veselimo zanimivega pogovora s tabo na naslednjih dogodkih v živo.

Prireditev Obdobje Kraj Vrsta

Naši dogodki v prihodnosti trenutno še niso določeni. Takoj, ko bodo v načrtu, te bomo o tem obvestili tukaj, na našem seznamu dogodkov.

Lahko pa nam kadarkoli digitalno pošlješ sporočilo Tvoja prijava – samoiniciativno ali pa se prijaviš na naše prosto delovno mesto. Veselimo se, da te bomo lahko osebno spoznali!

TIMOCOM na družbenih omrežjih

Facebook logotip
Na začetek