skip navigation

Nasveti za prijavo

Tvoja prijava je prvi vtis pred novim poklicnim poglavjem. Popolnoma jasno je, da želiš pokazati svojo najboljšo plat. Da bodo tvoje izkušnje in tvoja osebnost popolnoma opazne, ti bomo zaupali naše najpomembnejše nasvete v zvezi z zaposlovanjem.

Želiš naučeno takoj uporabiti v praksi? To se nam zdi super! Takoj se prijavi hier na enega izmed naših vznemirljivih prostih delovnih mest.

Pred tem pa si še oglej naš postopek prijave. Tako boš dobil pravo sliko o tem, kako se med sabo spoznavamo. Tako bomo skupaj ustvarili pravo dodano vrednost za digitalizacijo evropske logistične branže.

Postopek prijave

 1. 1. Prijava

  Zavoljo naših internih postopkov nam je v veliko pomoč, če nam pošlješ svojo prijavo v digitalni obliki prek orodja za prijavo. Za to ne potrebuješ več klasičnega spremnega pisma.

 2. 2. Intervju po telefonu

  Pri tem imamo priložnost, da se pogovorimo o okvirnih pogojih, da pridobimo prvi strokovni in osebni vtis drug o drugem in se bolje spoznamo po telefonu.

 3. 3. Spoznavanje

  V sproščenem vzdušju sedimo skupaj in si izmenjavamo mnenja, pričakovanja in osebne zadeve. Pridobimo občutek, ali med tabo in TIMOCOMom obstaja kemija. Poleg tega imaš možnost, da nam osebno zastaviš vsa svoja vprašanja.

 4. 4. Spoznavni dan

  Spoznal boš svoje morebitne kolegice in kolege v delovnem okolju, da si boš lahko obojestransko ustvaril še boljšo sliko. Še prej boš opravili kratko preverjanje za zaposlitev, da se ogreješ. Spoznavni dan lahko traja različno dolgo, kar je odvisno od delovnega mesta. Tudi potek dneva je načrtovan individualno in ti ga pojasnimo vnaprej.

 5. 5. Odločitev

  Potem lahko, enako kot mi, vse vtise v mislih ponovno v miru predelaš. Obljubimo ti, da ti bomo svojo odločitev sporočili že v nekaj dneh po spoznavnem dnevu. In če boš tudi ti želel postati Timo, se bo tvoj individualni onboarding program kmalu začel.

  Sproti te bomo obveščali po vsakem posameznem koraku in poskrbeli, da boš zmeraj na tekočem. Za nas je zelo pomembno, da smo pošteni in transparentni drug do drugega in da se že pred začetkom prvega delovnega dne dobro počutiš. To je namreč tisto, kar napravi tvoj vstop v TIMOCOM tako posebnega.

Priporočajo nemški delojemalci

»TOP Company«

Preberi, kako se je podjetje TIMOCOM v Nemčiji odrezalo kot delodajalec.

Te zanima? Prijavi se in se nam pridruži!

Spletna prijava

Imaš kakšno vprašanje? Naša kadrovska ekipa ti je z veseljem na voljo:

+49 211 88 26 40 19

Prireditve­übersicht

Nas želiš spoznati? Nič boljšega kot to. V podjetju TIMOCOM smo navdušeni nad neposrednimi, osebnimi pogovori v prijetni atmosferi.

Zaradi tega se veselimo zanimivega pogovora s tabo na naslednjih dogodkih v živo.

Prireditev Obdobje Kraj Vrsta

Naši dogodki v prihodnosti trenutno še niso določeni. Takoj, ko bodo v načrtu, te bomo o tem obvestili tukaj, na našem seznamu dogodkov.

Lahko pa nam kadarkoli digitalno pošlješ sporočilo Tvoja prijava – samoiniciativno ali pa se prijaviš na naše prosto delovno mesto. Veselimo se, da te bomo lahko osebno spoznali!

Na začetek