skip navigation

Naj tvoj zaključek postane odličen začetek

Za dijake

Po končani šoli v poklicni vsakdan. Spremljali te bomo na zanimivi poti v poklicni svet in poskrbeli za to, da boš pridobil vso strokovno znanje in osebne sposobnosti, ki jih potrebuješ za svoje izobraževanje. Poleg tega nam je zelo pomembno, da se vedno dobro počutiš in se lahko razvijaš dalje. To pomeni: tvoj izobraževalni svetovalec in tvoj strokovni mentor ti bosta vedno prisluhnila in že od začetka lahko energično sodeluješ in podpreš svojo ekipo.

Tukaj lahko najdeš naša prosta izobraževalna mesta. Oglej si jih. Če trenutno nimamo na voljo razpisanega mesta za izobraževanje, vedno cenimo samoiniciativo!

Zgoda o uspehu: od usposabljanja do redne zaposlitve kot Software Developer

Vaše razvojne možnosti­

Zgoda o uspehu: od usposabljanja do redne zaposlitve kot Software Developer

Marcel je svojo skrajšano usposabljanje za razvijalca programske opreme uspešno zaključil pri nas. Zdaj je to nadgradil in poleg službe osvojil še cenjeni naziv Bachelor of Science v poslovni informatiki, medtem ko je na oddelku IT zaposlen kot Software Developer. »Človek se nikoli ne neha učiti. Zaradi tega je bilo zame pomembno, da sem tudi po svoji končani izobrazbi ostal dejaven in se razvijal naprej. Pri tem sem še posebej vesel, da me je podjetje TIMOCOM osebno in finančno podprlo.«

Za študente, vajence in praktikante

Si sredi študija in iščeš dodatne praktične izkušnje ali si že uspešno zaključil svoj študij? Potem se prijavi pri nas. Iščemo osebnosti in ne izdelane kariere. Pri nas lahko dosežeš veliko več. Svojemu življenjepisu lahko dodaš nov zanimiv izziv. Veselimo se, da bomo rasli skupaj s tabo.

Iščemo absolvente naslednjih študijskih smeri ali s podobnim usposabljanjem na področju razvoja programske opreme:

  • študij informatike ali poslovne informatike,
  • študij matematike,
  • študij ekonomije/ekonomskih ved (na primer s poudarkom na managementu financ, kadrov ali dogodkov).

Če je za neko delovno mesto zaželen določen dodatni študij ali posebna kvalifikacija, lahko to razbereš iz naših trenutnih razpisanih delovnih mest.

V primeru, da trenutno nimamo na voljo razpisanih mest za pripravništvo ali mest za študenta ob delu (Werkstudent), tudi tukaj velja, vedno cenimo samoiniciativo!

Priporočajo nemški delojemalci

»TOP Company«

Preberi, kako se je podjetje TIMOCOM v Nemčiji odrezalo kot delodajalec.

Vas zanima? Prijavite se in se nam pridružite!

Spletna prijava

Imaš kakšno vprašanje? Naša kadrovska ekipa ti je z veseljem na voljo:

+49 211 88 26 40 19

Prireditve­übersicht

Nas želiš spoznati? Nič boljšega kot to. V podjetju TIMOCOM smo navdušeni nad neposrednimi, osebnimi pogovori v prijetni atmosferi.

Zaradi tega se veselimo zanimivega pogovora s tabo na naslednjih dogodkih v živo.

Prireditev Obdobje Kraj Vrsta

Naši dogodki v prihodnosti trenutno še niso določeni. Takoj, ko bodo v načrtu, te bomo o tem obvestili tukaj, na našem seznamu dogodkov.

Lahko pa nam kadarkoli digitalno pošlješ sporočilo Tvoja prijava – samoiniciativno ali pa se prijaviš na naše prosto delovno mesto. Veselimo se, da te bomo lahko osebno spoznali!

Na začetek