26.04.2023

Nova funkcija: Predlogi cen tovornih prevozov poenostavljajo izbiro prevozniških partnerjev

New Content Item (1)



 Warakorn-stock.adobe.com / besplatno za uredničku upotrebu u vezi sa ovim saopštenjem


Podjetje TIMOCOM združuje ponudbe izvajalcev naročil na borzi tovora

Borza tovora je okrepljena s funkcijo, ki omogoča prihranek časa. S funkcijo »Predlogi cen tovornih prevozov« lahko naročniki pozovejo potencialne poslovne partnerje, da izrazijo svoj interes za prevoz in hkrati predložijo svoje predloge cen. Ponudbe so naročniku na voljo neposredno v njegovi objavljeni ponudbi tovora. To omogoča prihranek časa in boljši pregled, zlasti če s podjetjem TIMOCOM sodeluje več disponentov v podjetju.


Učinkovita oddaja naročil kljub velikemu številu ponudb

Uporabniki borze tovora podjetja TIMOCOM imajo koristi od velike mreže. Ne glede na to, ali gre za špediterje, prevoznike ali nakladalce – več kot 53.000 strank iz vse Evrope uporablja platformo za hitro in enostavno iskanje novih poslovnih partnerjev in dodeljevanje prevozov. To omogoča izjemno prepoznavnost. To, kar si v osnovi želimo, je treba včasih preusmeriti. »Za iskane ponudbe tovora dobijo naročniki do 500 povpraševanj in več,« pravi produktni vodja David Moog. »Na disponente se obračajo po pošti, telefonu in sporočilih v klepetu, kar po nepotrebnem otežuje postopek oddaje naročila.«


Funkcija »Predlogi cen tovornih prevozov« zdaj zagotavlja učinkovitejšo obdelavo ponudb. Z njo lahko naročniki še naprej izbirajo med številnimi ponudbami, hkrati pa imajo pregled nad njimi. Že na prvi pogled je mogoče videti, kdo vozi ponujeni tovor in za kakšno ceno. Poleg tega je mogoče v razdelku »Predlogi cen tovornih prevozov« poiskati dodatne informacije, npr. o zahtevanih certifikatih ISO ali tovornih vozilih z nizkimi emisijami.


FME Frachtmanagement Europa: Olajšanje za disponente

V podjetju FME Frachtmanagement Europa GmbH je učinkovitost del filozofije podjetja. Špedicijsko podjetje iz bavarskega mesta Hof je po vsej Evropi dejavno kot specialist za neposredne pošiljke za delne in kompletne tovore ter posebne prevoze. Vodja špedicije Christopher Kranholdt je navdušen nad funkcijo Predlogi cen tovornih prevozov. Njegovim sodelavcem v dispoziciji bo prihranila veliko dela pri oblikovanju novih ponudb tovora. »Moja ekipa disponentov prihrani čas in prejme jasen prikaz vseh ponudb prevozov v enem oknu. To pomeni, da lahko še hitreje načrtujemo ustrezen tovornjak, dolgotrajni postopki pošiljanja e-pošte in telefonski klici pa so stvar preteklosti,« pravi g. Kranholdt.


Nova funkcija je brez dodatnih stroškov takoj na voljo vsem strankam podjetja TIMOCOM na trgu cestnega tovornega prometa.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek