TimoCom Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.
TimoCom – Vodilna na tržišču med borzami tovora in tovornih vozil v Evropi!

Premikamo Evropo!TimoCom – Povezujemo tovor in tovorna vozila

Tako kot številne zgodbe o uspehu, se je tudi ta začela z manjkajočo rešitvijo. Aprila leta 1997 je špediter Jens Thiermann iskal platformo za naročila prevozov po vsej Evropi. Toda tisto, kar je našel, ni ustrezalo njegovim zahtevam. Odločil se je: to bomo naredili sami! Tako so ustanovili podjetje TimoCom Soft- und Hardware GmbH in po zaključku delovnega dne ter ob koncih tedna začeli z razvojem lastne borze tovora in tovornih vozil.

Pogumno zagonsko podjetje se je razvilo v eno izmed najuspešnejših srednje velikih podjetij in strokovnjaka IT za evropsko prevozniško in logistično branžo. Podjetje TimoCom upravlja največjo prevozniško platformo v Evropi, na kateri je dnevno objavljenih do pol milijona mednarodnih ponudb tovora in tovornih vozil. Platforma predstavlja logistično mrežo z več kot 36.000 preverjenimi podjetji.

Ker se je IT podjetje specializiralo in postalo mednarodno, je na sedežu podjetja v Erkrathu, blizu Düsseldorfa, ter na predstavništvih na Poljskem, Češkem in Madžarskem danes zaposlenih več kot 400 sodelavcev iz 24 držav. Podjetje vodita ustanovitelj in njegov sin Tim Thiermann. V vodstvu se tako povezujejo dolgoletne izkušnje in novi pogledi. Skupaj se lahko ozreta na številne mejnike podjetja.

TimoCom govori

Sledite nam

Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.