TimoCom Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.
TimoCom – Vodilna na tržišču med borzami tovora in tovornih vozil v Evropi!

Premikamo Evropo!TimoCom – Povezujemo tovor in tovorna vozila

Tako kot številne zgodbe o uspehu, se je tudi ta začela z manjkajočo rešitvijo. Aprila leta 1997 je špediter Jens Thiermann iskal platformo za naročila prevozov po vsej Evropi. Toda tisto, kar je našel, ni ustrezalo njegovim zahtevam. Odločil se je: to bomo naredili sami! Tako so ustanovili podjetje TimoCom Soft- und Hardware GmbH in po zaključku delovnega dne ter ob koncih tedna začeli z razvojem lastne borze tovora in tovornih vozil.

Pogumno zagonsko podjetje se je razvilo v eno izmed najuspešnejših srednje velikih podjetij in strokovnjaka IT za evropsko prevozniško in logistično branžo. Podjetje TimoCom upravlja največjo prevozniško platformo v Evropi, na kateri je dnevno objavljenih do pol milijona mednarodnih ponudb tovora in tovornih vozil. Platforma predstavlja logistično mrežo z več kot 36.000 preverjenimi podjetji.

Ker se je IT podjetje specializiralo in postalo mednarodno, je na sedežu podjetja v Erkrathu, blizu Düsseldorfa, ter na predstavništvih na Poljskem, Češkem in Madžarskem danes zaposlenih več kot 400 sodelavcev iz 24 držav. Podjetje vodita ustanovitelj in njegov sin Tim Thiermann. V vodstvu se tako povezujejo dolgoletne izkušnje in novi pogledi. Skupaj se lahko ozreta na številne mejnike podjetja.

Transportni leksikon – Odgovori na temo transporta

Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.