skip navigation

Vse novosti na enem mestu

Aktualna sporočila za medije

Ustanovitelj podjetja TIMOCOM in vodstvo IT-podjetja © TIMOCOM
03.05.2022

25 let borze tovora: TIMOCOM je trajno vplival na cestni tovorni promet v Evropi

Zgodba družbe TIMOCOM se začne zgodaj zjutraj na parkirišču nemške diskontne trgovine z živili v Düsseldorfu. Ta teden leta 1997 so bili naprodaj namizni računalniki, ki jih je lahko špediter Jens Thiermann uporabil za svoje načrtovano zagonsko IT-podjetje. Zastavil si je cilj razviti vseevropsko platformo za oddajo prevoznih naročil, s katero lahko špediterji in avtoprevozniki v kratkem času najdejo tovor, zmanjšajo število praznih kilometrov in tako bolje izkoristijo svoja vozila.

Nadaljuj z branjem >
Transportna panoga in gospodarski učinki
02.05.2022

Prevozniški barometer: Logistika trpi zaradi gospodarskih posledic vojne

Prvo-četrtletje v letu 2022 so močno zaznamovale posledice ruske vojne v ukrajini. vzdušje v gospodarstvu po vsej evropi je mračno. povpraševanje po prevozih je še vedno veliko, vendar pa visoke cene energentov močno vplivajo na cestni tovorni promet. panoga je pred ogromnimi izzivi. 

Nadaljuj z branjem >
Funkcija ocenjevanja TIMOCOM
23.02.2022

Možnost ocenjevanja je tukaj!

Erkrath, 23. 2. 2022 – TIMOCOM v svojem sistemu pametne logistike sedaj omogoča ocenjevanje med poslovnimi partnerji. IT-podjetje tako ni le izpolnilo velike želje svojih strank, temveč ustvarja tudi dodano vrednost v svojem sistemu pametne logistike. »V zasebnem življenju se skoraj nikoli ne odločimo za nakup izdelka, ne da bi si prej ogledali ocene drugih kupcev. Naše stranke lahko odslej pri izbiri svojih poslovnih partnerjev upoštevajo tudi mnenja ostalih uporabnikov,« pravi Gunnar Gburek, predstavnik podjetja TIMOCOM.

Nadaljuj z branjem >

Kontak za javnost

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Na začetek