skip navigation

Vse novosti na enem mestu

Aktualna sporočila za medije

Simply Log
10.11.2020

Ime špediterja je blagovna znamka

Poznamo veliko pregovorov, ki se v prevozniški in logistični panogi še vedno uporabljajo, Na primer pregovora, da ima stranka vedno prav in da za učenje ni nikoli prepozno. Upoštevanje teh modrosti vsekakor pripomore k oblikovanju stabilnega položaja na trgu in prepoznavnosti blagovne znamke, ne glede na to, ali govorimo o podjetju ali posamezniku.

Nadaljuj z branjem >
Podjetje Dal Ferro uspešno kljub koronavirusu
06.11.2020

Kako se je italijansko špedicijsko podjetje Dal Ferro uspešno odzvalo na koronsko krizo

Pandemija koronavirusa je močno vplivala na italijansko gospodarstvo in s tem tudi na prevozniško in logistično panogo. Kljub vsem težavam je lahko italijansko prevozniško podjetje Dal Ferro zahvaljujoč svoji kreativnosti in pomoči podjetja TIMOCOM uspešno poslovalo naprej. In rešilo številne od dnevnih izzivov.

 

Nadaljuj z branjem >
Ponudbe tovora v Evropi
30.10.2020

Transportni barometer podjetja TIMOCOM: Presežena meja 10 milijonov

Erkrath, 30. 10. 2020 – Cestni tovorni promet v Evropi se je od julija do septembra letos znatno povečal. Ponudbe tovora za tretje četrtletja leta 2020, zabeležene s transportnim barometrom podjetja TIMOCOM, so popravile zelo slabo drugo četrtletje tega leta, za kar je kriva pandemija koronavirusa. Vrednosti v vsakem mesecu celo presegajo lanske vrednosti (leto 2019).

Nadaljuj z branjem >

Aktualno obveščanje o storitvah

Omejitve gibanja so privedle do upada na evropskem prevozniškem trgu
30.04.2020

Omejitve gibanja so privedle do upada na evropskem prevozniškem trgu

Nepredvidljiv potek krize zaradi koronavirusa je marca na evropskem prevozniškem trgu povzročil nihanja tako navzgor kot tudi navzdol. Po tem, ko so se ponudbe tovora najprej znatno povečale, so se le-te nato zmanjšale za več kot dve tretjini.

Nadaljuj z branjem >
25.03.2020

Koronavirus: Kako se lahko proizvodna in trgovska podjetja spopadejo s trenutnim pomanjkanjem razpoložljivega tovornega prostora

Širjenje koronavirusa ima vedno večji vpliv na cestni tovorni promet v Evropi. Transportni barometer Freight Tech podjetja TIMOCOM trenutno beleži močno rast na področju mednarodnih ponudb tovora. Zaradi trenutno povečanega povpraševanja po trajnejših živilih in potrošnih artiklih je povpraševanje po transportnih kapacitetah na mednarodni ravni trenutno še večje kot običajno. Pri tem je potrebno upoštevati še bližajoče se praznike, ki bi lahko situacijo še dodatno otežili. Proizvodna in trgovska podjetja bi se tako morala že sedaj pripravljati na težave zaradi pomanjkanja tovornega prostora.

Nadaljuj z branjem >
23.03.2020

»Naša prilagodljivost se je sedaj izkazala za pomemben varnostni dejavnik«

Erkrath, 23. 3. 2020 – Širjenje koronavirusa se kaže tudi kot stresni test, ki vpliva tudi na logistično panogo. Podjetje TIMOCOM je zgodaj sprejelo previdnostne ukrepe, ki služijo varovanju zdravja svojih zaposlenih in zagotovitvi nadaljevanja poslovanja podjetja. To pomeni, da si podjetje TIMOCOM nadvse prizadeva za ohranjanje stabilnosti in poslovanja, tako podjetja samega kot tudi sistema pametne logistike skupaj z njegovo borzo tovora.

Nadaljuj z branjem >

Aktualni medijski odmevi

Naslov Medij Datum
Digitalni svet logistike Transport & Logistika 28.05.2019
Kriza na obzorju? Glavni evropski barometer prevozov je še ni zaznal Finance 25.02.2019
Timocom z novo celostno podobo Finance – transport & logistika 09.11.2018
Naslov: Digitalni svet logistike
Medij: Transport & Logistika
Datum: 28.05.2019
Naslov: Kriza na obzorju? Glavni evropski barometer prevozov je še ni zaznal
Medij: Finance
Datum: 25.02.2019
Naslov: Timocom z novo celostno podobo
Medij: Finance – transport & logistika
Datum: 09.11.2018

Mediji

Za vizualno podporo besedil o podjetju in s strani podjetja TIMOCOM vam je na voljo mediateka TIMOCOM. Fotografije in dokumenti so za vas razvrščeni v šest kategorij, da jih lahko prenesete, in sicer v »Poslovne tiskovine«, »Slikovni material« »Oglaševalsko gradivo«, »Logotip«, » Galerija slik« in »Sistem/storitve«. Ostale možnosti filtriranja, npr. glede na jezik, vam omogočajo intuitivno uporabo naše mediateke.

V mediateko

Kontak za javnost

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Na začetek