Impresum

Ponudnik

TIMOCOM GmbH
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 88 26
+49 211 88 26 10 00 
info.si@timocom.com

Pooblaščeni zastopniki, vodstvo podjetja :
Jens Thiermann, Tim Thiermann

Sedež družbe: Düsseldorf
Pravna oblika podjetja: Družba z omejeno odgovornostjo (GmbH)
Registrsko sodišče: Okrožno sodišče Düsseldorf, matična številka: HRB 34489
Davčna identifikacijska številka v skladu z odstavkom 27 a Zakona o davku na dodano vrednost: DE 189 439 213

Deutsche Bank AG, Düsseldorf
BIC: DEUTDEDDXXX
IBAN: DE14300700100678718800

Kreissparkasse Düsseldorf
BIC: WELADED1KSD
IBAN: DE02301502000002049989

Nadzorni urad za izterjavo dolgov:
Predsednik Višjega deželnega sodišča ,
Cecilienallee 3, 40474 Düsseldorf

Zavarovanje odgovornosti:
Zurich Insurance plc NfD
Platz der Einheit 2, 60327 Frankfurt am Main
Številka zavarovanja: 810.061.870.158
Krajevna veljavnost: območje EU

Izjava o omejitvi odgovornosti

TIMOCOMova ponudba je namenjena izključno podjetjem in poslovnim uporabnikom.


(1) Omejitev odgovornosti

Vsebina tega spletnega mesta

Vsebina tega spletnega mesta je ustvarjena z največjo možno skrbnostjo. Podjetje TIMOCOM GmbH (v nadaljevanju TIMOCOM) ne jamči za to, da so podatki na tem spletnem mestu popolni, pravilni in vedno posodobljeni. Uporaba spletnih vsebin je na lastno odgovornost uporabnika. Prispevki z imeni odražajo mnenja avtorja teh prispevkov in ne odražajo vedno mnenja TIMOCOMa. Navedbe na tem spletnm mestu v nobenem primeru niso zagotovilo ali jamstvo, tudi ne tihi sporazum, v zvezi s storitvami ali izdelki podjetja TIMOCOM.

Dostopnost spletnega mesta

TIMOCOM si bo prizadeval zagotavljati to storitev brez prekinitev. Toda, kljub vsem prizadevanjem ni mogoče izključiti občasnega nedelovanja storitve. TIMOCOM si pridržuje pravico, da ponudbo kadarkoli spremeni ali prekliče.

Eksterne povezave

Spletno mesto lahko vsebuje povezave do spletnih mest tretjih oseb.
Za ta spletna mesta so odgovorni njihovi zadevni ponudniki. TIMOCOM je pri prvi vključitvi zunanjih povezav preveril zunanjo vsebino glede morebitnih kršitev predpisov. V času preverjanja niso bile ugotovljene kršitve predpisov. TIMOCOM nima vpliva na trenutno in prihodnjo oblikovanje ali vsebino povezanih strani. Vključitev zunanjih povezav ne pomeni, da si TIMOCOM lasti vsebine, do katerih vodijo povezave. Stalni nadzor teh zunanjih povezav za ponudnika ni možen brez konkretnih napotkov o kršitvi predpisov. Če postanejo kršitve predpisov znane, se take povezave nemudoma zbrišejo.

Oglasi

Avtor oglasov je odgovoren za vsebino oglasov ter za vsebino oglaševanega spletnega mesta. Prikaz oglasov ne pomeni odobritve s strani TIMOCOMa.

Brez pogodbenega razmerja

Z izjemo obveznega sprejema teh pogojev uporabe, uporaba TIMOCOMovega spletnega mesta ne pomeni oblikovanja pogodbenega razmerja med uporabnikom in TIMOCOMom. Zato so izključeni pogodbeni ali kvazipogodbeni zahtevki zoper TIMOCOM.


(2) Avtorska pravica

Vsebina in dela, objavljena na tem spletnem mestu, so zaščitena z avtorskim pravom. Za vsako uporabo, ki ni navedena v nemškem zakonu o avtorskih pravicah, je potrebno predhodno pisno dovoljenje zadevnega avtorja ali ustvarjalca. To velja zlasti za kopiranje, obdelavo, prevajanje, shranjevanje, obdelavo ali razmnoževanje vsebine v bazah podatkov ali drugih elektronskih medijih in sistemih. Vsebina in članki tretjih oseb so označeni kot takšni. Nepooblaščeno podvajanje ali distribucija posameznih vsebin ali celotnih strani za poslovne ali komercialne namene ni dovoljeno in kaznivo.

Povezave na TIMOCOMovo spletno mesto so vedno dobrodošle, zanje prav tako ni potrebno dovoljenje ponudnika spletnega mesta. Prikaz tega spletnega mesta na tujih spletnih mestih je mogoč samo s TIMOCOMovim dovoljenjem.


(3) Veljavna zakonodaja

Velja izključno relevantna zakonodaja Zvezne republike Nemčije.


(4) Posebni pogoji uporabe

Če se posebni pogoji za individualno uporabo tega spletnega mesta razlikujejo od navedenih točk od (1) do (3), je to izrecno navedeno na ustreznem mestu. V takšnem primeru veljajo v zadevnem posameznem primeru posebni pogoji uporabe.


(5) Fotografije

© Milan Noga reco - stock.adobe.com

© Jaroslav Pachý Sr. - stock.adobe.com

© nd3000 - stock.adobe.com

© Art_Photo – stock.adobe.com

(6) Zaščita prijaviteljev (žvižgačev)

Prijavitelji lahko stopijo v stik z nami prek anonimnega e-poštnega naslova whistleblowing@timocom.com ali po pošti.

Na začetek