TimoCom Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.

Pomembni napotki in pravila za večjo varnostKaj lahko sami storite za čiste posle

S premišljenim, večstopenjskim varnostnim sistemom TimoCom Secure vam omogočamo, da vse poteka brez težav. Predstavljamo vam enostavna sredstva in ukrepe, s katerimi lahko vsak posameznik prispeva k večji varnosti.

Enostavni preventivni ukrepi za vašo varnost

Vaš kontrolni seznam za preverjanje novih poslovnih partnerjev

Najpomembnejša vnaprejšnja pravila za čiste posle

TimoCom na začetku standardno preverja svoje stranke s ciljem doseči najvišjo mero varnosti na borzi tovora in tovornih vozil. Istočasno lahko tudi stranka nekaj naredi za varnost.

Že zadostuje, če sledite nekaj korakom, s katerimi lahko občutno zmanjšate rizike za "nečiste" posle že pred sklenitvijo pogodbe. Zato je TimoCom sestavil seznam najbolj pomembnih nalog za preverbo novih poslovnih partnerjev. Več nasvetov za preprečevanje kraje tovora je na voljo tudi v naslednjem prispevku vseevropska pobuda s strani podjetja Tomocom
in SCHUNK.

Pobuda EU s strani podjetij TimoCom in SCHNUCK

Preverjanje varnosti za preprečevanje kraje tovora

Zaščitite vaše podjetje pred goljufijami s pomočjo kontrolnega seznama 

Črne ovce v naši branži niso nič novega. Novo je to, da postajajo prevaranti vedno bolj predrzni. Zato je še toliko bolj pomembno, da uporabimo učinkovita sredstva ter ukrepe, ki nam bodo pomagali preprečiti prevaro in krajo.

TimoCom Soft- und Hardware GmbH je v sodelovanju z OSCAR SCHUNCK AG & CO. KG razvil obsežni kontrolni seznam, s pomočjo katerega lahko podjetja še pred sklenitvijo pogodbe bolje preverijo svoje poslovne partnerje.  Odgovornim sodelavcem svetujemo, da prevzemejo obrazec za varnostni pregled in tako s pomočjo vprašalnika preverijo zanesljivost ponudnika prevozniških storitev. 

Transportni leksikon – Odgovori na temo transporta

Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.