TimoCom Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.

Z vnaprejšnjo preverbo pojdite na gotovoTimoCom Identify

Dnevno se zavzemamo, da naši uporabniki z našim programom lahko delajo učinkovito in varno. Ker se transakcije med udeleženci direktno realizirajo, je seveda zaželena tudi trgovska dolžnost vsakega posameznika biti skrben.

Preverba identitete poslovnega partnerja:

  • Zahtevajte, da vam morebitni sprejemnik naročila posreduje natisnjeno vašo ponudbo iz TC Truck&Cargo®. Tako se lahko direktno preveri, če ima le ta tudi dostop do tovorna borza.
  • Sprejemnika naročila prosite, da vam pošlje dokumente za identifikacijo, ki so zahtevani pri oddaji naročila novim poslovnim partnerjem.
  • Opravite primerjavo podatkov med podatki v poslani dokumentaciji z deponiranimi podatki v TC Profile® Profil podjetja.
  • Primerjava podatkov o kontaktnih osebah, n.pr. če je vnešeno ime, elefonska številka ali naslov e-pošte v TC Profile® identično.

Če po preverjanju še vedno utemeljeno dvomite v podatke sprejemnika naročila, vam bo TimoCom Identify pomagal pri identifikaciji morebitnega partnerja.

Za nalog za istovetenje potrebujemo:

  • Vašo ponudbo iz TC Truck&Cargo®, ki jo je natisnil sprejemnik naročila
  • Kopijo prejetih dokumentov od podjetja potencialnega poslovnega partnerja
  • Kompletno izpolnjen Formular za nalog z vnešenim razlogom o dvomu

Kompletne dokumente pošljete na TimoCom po e-pošti na identify@timocom.com ali po faksu na številko +49 211 88 26 50 00. Za obsežno brezplačno preverbo potrebuje ekipa TimoCom Identify maksimalno 5 delovnih ur. Odgovor prejmete pismeno – ob delavnikih v času med 08:00 in 17:00 uro.

Transportni leksikon – Odgovori na temo transporta

Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.