TIMOCOM Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.
»Tehnično vas v celoti zaščitimo!«

Marco Haack

Director IT Infrastructure & Services

Marco Haack– Director IT Infrastructure & Services, TIMOCOM

Ena naših največjih prednosti: Tehnična zanesljivost

TIMOCOMova varnostna mreža vključuje tudi dosledne naložbe v najmodernejšo tehnologijo podjetij IBM in Oracle. Kot TIMOCOMova stranka imate tako na razpolago visokotehnološko platformo posebnega razreda, ki vam omogoča hitro in varno delo.

Pri TIMOCOMu ne boste doživeli neprijetnih presenečenj: Dva krajevno ločena in neodvisna računalniška centra na najvišjem varnostnem nivoju poskrbita, da lahko neprekinjeno delate. Naši strežniki so zahvaljujoč popolnem sistemu varnostnega kopiranja optimalno dosegljivi tudi v primeru katastrofe, tako da lahko TIMOCOMova prevozniška platforma vedno neprekinjeno deluje v običajni kakovosti.

Z vašimi podatki ravnamo še posebej previdno! Zato TIMOCOM nosi oznako kakovosti »Hosted in Germany«: »Ta oznaka kakovosti našim uporabnikom pove, da njihovi podatki gostujejo v Nemčiji. Zato se zanje uporabljajo nemški zakoni, predvsem nemški zakon o varstvu podatkov, ki velja za enega izmed najstrožjih v Evropi,« razlaga Marco Haack, direktor IT Infrastructure & Services.

TIMOCOM kot IT-strokovnjak ponuja:

  • Žig ISO/IEC 27001 Certificirane in energetsko učinkovite računalniške centre
  • Zanesljiv prenos podatkov zaradi šifrirane povezave SSL
  • 24/7 nadzorovanje in upravljanje z lastnim IT-oddelkom
  • Večkratno podprta povezava s spletom
  • Zmogljiva požarna stena in večplastni sistemi za zaščito pred virusi
  • Vsi podatki so »Hosted in Germany«
Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.