TimoCom Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.

Ena naših večjih prednosti: IT!Tehnična zanesljivost

TimoComova varnostna mreža obsega tudi dosledne naložbe v najnovejšo tehnologijo IBM in Oracle. TimoComove stranke tako pridobijo dostop do tehnološko visoko razvite platforme izjemnega razreda, ki jim omogoča hitro in varno delo.

Dva prostorsko ločena in neodvisna podatkovna centra najvišjega varnostnega nivoja, ponujata s popolnimi podpornimi sistemi tudi v primeru naravnih nesreč optimalno dostopnost ter nadaljno delovanje naše programske opreme v običajni kakovosti.

Z vašimi podatki ravnamo še posebej previdno! Zato TimoCom nosi oznako kakovosti »Hosted in Germany«: »Ta oznaka kakovosti našim uporabnikom pove, da njihovi podatki gostujejo v Nemčiji. Zato se zanje uporabljajo nemški zakoni, predvsem nemški zakon o varstvu podatkov, ki velja za enega izmed najstrožjih v Evropi,« razlaga Marco Haack, direktor podjetja IT Infrastructure & Services.

TimoCom kot IT-strokovnjak ponuja:

  • Energetsko učinkoviti podatkovni centri so certificirani po standardu ISO/IEC 27001-certificate
  • Zanesljiv prenos podatkov zaradi šifrirane povezave SSL
  • 24/7 nadzor in delovanje z lastnim oddelkom IT
  • Večkratna redundantna povezava s spletom
  • Učinkovit požarni zid in večplastni sistemi za zaščito pred virusi
  • Vsi podatki gostujejo v Nemčiji

Transportni leksikon – Odgovori na temo transporta

Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.