skip navigation

Transportni leksikon

Vnosi v leksikon

A B C D F G H I K L M N O P R S Š T U V Z
  • Razsuti tovor

    S tem je mišljen tovor, ki ga lahko razsujemo, to pomeni kosovni ali zrnati tovor, kot npr. žito, premog, rudnine, gramoz, pesek ali [...]

  • Roletna-ponjava/Ponjava

    Roletna ponjava je ponjava tovornega vozila, ki deluje kot harmonika. Pri tej lahko odpremo/potisnemo streho polprikolice. Tako obstaja možnost nakladanja in razkladanja blaga od zgoraj, npr. z [...]

Sedaj lahko hitro in preprosto sami oblikujete svoje transportne in logistične procese. Tako v primerih iskanja prevozov, izvedbe prevozov kot tudi upravljanja naročil najdete v sistemu pametne logistike podjetja TIMOCOM ustrezno aplikacijo glede na svoje potrebe in stopnjo digitalizacije.

Postanite poznavalec panoge

Prijavite se tukaj in redno boste prejemali sorodne članke, ki vam bodo poenostavili vaš delovni vsakdan in razširili poslovna obzorja.

Prijava na e-novice

Vsa polja označena z '*' so obvezna, prosimo izpolnite jih.

Ko odpošljete svojo prijavo, s tem potrdite, da soglašate z našim pravilnikom o varstvu osebnih podatkov.

Prijava na e-novice:


Vaše osebne podatke (naslov e-pošte, ime in priimek) bomo za namen pošiljanja informacij podjetja TIMOCOM GmbH po e-pošti posredovali v bazo podatkov podetja SC-Networks GmbH (registrsko sodišče: Okrožno sodišče München, matična številka: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 v 82319 Starnbergu. Podjetje SC-Networks GmbH upošteva Zakon o varstvu podatkov in tudi direktive podjetja TIMOCOM GmbH.

Na začetek