Sedaj lahko hitro in preprosto sami oblikujete svoje transportne in logistične procese. Tako v primerih iskanja prevozov, izvedbe prevozov kot tudi upravljanja naročil najdete v sistemu pametne logistike podjetja TIMOCOM ustrezno aplikacijo glede na svoje potrebe in stopnjo digitalizacije.

Spletna tovorna borza

Dandanes obstajajo skoraj samo še elektronske, na spletu bazirane tovorne borze. Pri enostavnejših sistemih so brezplačni oglasi na spletu vrinjeni pod vnosom natančnega naloga za prevoz. Portal se potem financira predvsem z oglaševanjem. Poleg tega obstajajo tudi spletno bazirane plačljive borze tovora in tovornih vozil z občutno več ponudbami, uporabniku prijaznimi funkcijami in servisnimi storitvami. Za prijavo prejmejo uporabniki vnaprej ali varnostni ključ ali uporabniško identifikacijo. Plačuje se za vsak vnos ali pa plačujejo mesečno pavšalno ceno upravljalcu programske opreme.

Glejte tudi:

  • Tovorne borze

    Tovorne borze so virtualno tržišče za - večinoma - špediterje in prevoznike. Uporabniki borze lahko tukaj ponujajo svoj tovor, za katerega še nimajo prevoza.

Postanite poznavalec panoge

Redno prejemajte relevantne članke, dragocene strokovne prispevke in ekskluzivna poročila uporabnikov!


Prijava na e-novice

Na začetek