01.04.2019

Podjetje Leonetwork Kft. svojo pot začelo na jugu Budimpešte

S pomočjo Timocoma v zgolj osmih mesecih med vodilna podjetja

(1)

Erkrath/Érd, 01.04.2019 - Mező Tünde se spozna. Madžarska izvršna direktorica je maja leta 2018 prestrukturirala družinsko podjetje za poslovno svetovanje in od takrat dalje s podjetjem Leonetwork Kft. okrepljeno gradi na mednarodnih in notranjih prevozih tovora in tudi skladiščenju.

Leto 2018 je bilo za podjetje Leonetwork Kft. zelo uspešno leto. Med majem in decembrom je s 1.054 naročili prevoza ustvarilo promet v višini 101 milijona forintov (približno 318.000 evrov). Od tega so kar 741 naročil prevoza, torej okoli 70 %, sklenili prek Timocomove aplikacije za digitalno upravljanje z naročili, TC Transport Order®.

Leto 2018 je bilo za podjetje Leonetwork Kft. zelo uspešno leto. Med majem in decembrom je s 1.054 naročili prevoza ustvarilo promet v višini 101 milijona forintov (približno 318.000 evrov). Od tega so kar 741 naročil prevoza, torej okoli 70 %, sklenili prek Timocomove aplikacije za digitalno upravljanje z naročili, TC Transport Order®. »Zdaj bomo podjetje razširili,« se veseli izvršna direktorica. Podjetje Leonetwork Kft. se je specializiralo za zbirne prevoze, prevoze dodatnega tovora in neposredne prevoze. »Prevažamo po vsej Evropi.«

Sedež podjetja je v mestu Érd, na jugu Budimpešte, kjer so Tündini starši leta 1998 prvotno ustanovili svetovalno podjetje. Do njune upokojitve je bilo to področje glavno področje delovanja podjetja, predana hčerka pa je izkoristila preteklo leto in si postavila čisto nova merila.

»Naročila prevozov je mogoče hitro in enostavno dodeljevati«

Kljub prestrukturiranju se strankam ni treba prilagajati. »Na tem področju sem dejavna že 24 let. Na podlagi svojih izkušenj si prizadevam za to, da stranke tako kot doslej tudi v bodoče prejemajo vrhunske in individualizirane storitve,« pravi izvršna direktorica. Tudi njeni podizvajalci se lahko zanesejo na digitalno upravljanje z naročili Timocomovega sistema. Zavoljo uspešnega začetka novega leta Tünde ve, da je bila odločitev, staviti na TIMOCOM, prava odločitev.
»Naročila prevozov je mogoče hitro in enostavno dodeljevati. Vse pomembne informacije vnesem v obrazec, naročilo prevoza pošljem neposredno v sistem in prejmem samodejno obvestilo takoj, ko ga je prevzel moj ponudnik storitev. Vse to nato z enim samim klikom postane pravno zavezujoče.«

Aplikacija je pregledna, njena uporaba pa je poleg tega zelo enostavna. Prepričana sem, da bo zavoljo aplikacije TC Transport Order® komunikacija prek e-pošte sčasoma postala odvečna. Opažamo namreč, da delo na ta način poteka veliko hitreje. Čas tudi v prevozniški panogi predstavlja denar. Aplikacija je odlična izbira za vsa mikro, mala in srednje velika podjetja, saj poleg borze tovora v okviru sistema TIMOCOM ni potreben nakup nobenega drugega programa za upravljanje naročil,« je prepričana Madžarka, ko sproščeno zre v prihodnost. Po obsežnem prestrukturiranju ji je s pomočjo sistema TIMOCOM uspelo svoje podjetje v zgolj osmih mesecih pripeljati med vodilne.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek