Za vaša povpraševanja po prevozu­ imamo digitalno rešitev

Oblikujte povpraševanja po prevozih z vsemi pomembnimi informacijami o svojem tovoru in prejmite ponudbe cen od 50 poslovnih partnerjev, ki jih sami izberete.

Popolnoma novo: S porazdeljenimi skupinami uporabnikov lahko zdaj sami določite različne skupine prejemnikov, ki bodo glede na časovni načrt, ki ste ga določili sami, vedno znova obveščeni o vaših povpraševanjih. Na koncu lahko dovolite samodejno objavo svoje ponudbe tovora v pametni aplikaciji Tovor, da bo vidna vsem uporabnikom sistema TIMOCOM. 

Potem primerjajte ponujene cene in izberite ustreznega ponudnika storitev. S klikom na izbranega vsi ostali ponudniki storitev prejmejo zavrnitev in vaše povpraševanje po prevozu se samodejno spremeni v naročilo prevoza, ki vsebuje vse informacije iz vašega povpraševanja in ki ga v sistemu TIMOCOM pošljete svojemu ponudniku storitev.

V kolikor ponudnik storitev dokončno potrdi naročilo prevoza, je ustvarjena pravno zavezujoča pogodba za oba. Tako boste s svojiminaročili prevoza upravljali digitalno in nad njimi ohranili stalen pregled.

S svojimi poslovnimi partnerji se o povpraševanjih po prevozih dogovarjajte digitalno, neposredno v sistemu TIMOCOM in jih na istem mestu tudi upravljajte.

Želite uporabljati funkcijo povpraševanja po prevozih? Z veseljem vam bomo pomagali.

Vzpostavite stik!

+49 211 88 26 88 26

Vaše prednosti:

povpraševanja po prevozih v domačem jeziku,

uporaba predlog za ponavljajoča se povpraševanja po prevozih,

uporaba statistik za načrtovanje poslovnih odločitev v prihodnje,

e-sporočila o prejetih povpraševanjih po prevozu,

enostavno digitalno upravljanje prevozov.

Pregledno oblikovan obrazec vam omogoča hiter in enostaven vnos vseh pomembnih podatkov in informacij glede povpraševanja po prevozu.

Enostavno digitalno upravljanje prevozov

Pametno povprašajte svoje ponudnike storitev

Čas prihranite tako, da do 50 izbranim ponudnikom storitev, ki ste jih prej določili kot skupino prejemnikov, hkrati pošljete povpraševanje.

Prihranite čas tako, da povpraševanje hkrati pošljete do 50 izbranim ponudnikom storitev

Zagotovite si pregled

Čim povpraševanje po prevozu pošljete svoji izbrani skupini prejemnikov, se le-to samodejno premakne v rubriko »Aktivno«. V tej rubriki so prikazana vsa trenutna povpraševanja po prevozu.

Primerjate ponujene cene in izberite ustreznega ponudnika storitev

Enostavno pridobivanje informacij

Razlago o točnem poteku digitalnega upravljanja z naročili najdete v našem storitvenem blogu TIMOCOM Update Pool. Tam lahko vedno znova dobite informacije o funkcijah vašega sistema Smart Logistics.

Enostavno vse na enem mestu

Izboljšajte svoje poslovanje z digitalnimi povpraševanji po prevozih!

Kot naročnik hitreje prejmete informacije o razpoložljivosti in ponudbah cen, če svoja povpraševanja po prevozih hkrati digitalno pošljete večjemu številu poslovnih partnerjev.

Kot izvajalec naročila lahko povečate svoj prihodek tako, da oddate svoje ponudbe cen za prejeta povpraševanja po prevozih. Na tak način povečate možnosti za dobičkonosen posel.

Gostovanje v Nemčiji - varstvo podatkov pri TIMOCOMu

Z vašimi podatki ravnamo še posebej previdno! Zato nosi TIMOCOM oznako kakovosti »Hosted in Germany«. Podatki naših uporabnikov gostujejo v Nemčiji in zaradi tega so podvrženi nemškemu pravu - predvsem nemškemu zakonu o varstvu podatkov, ki velja za enega izmed najstrožjih v Evropi.

Testirajte sistem TIMOCOM zdaj.

Brezplačno testirajte zdaj

Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo pomagali:

+49 211 88 26 88 26

Na začetek

Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov. Izvedite več