Za vaša povpraševanja po prevozu­ imamo digitalno rešitev


Oblikujte povpraševanja po prevozih z vsemi pomembnimi informacijami o svojem tovoru in prejmite ponudbe cen s strani do 50 poslovnih partnerjev, ki jih sami izberete.

S porazdeljenimi skupinami prejemnikov lahko zdaj sami določite različne skupine prejemnikov, ki bodo glede na časovni načrt, ki ste ga določili sami, vedno znova obveščeni o vaših povpraševanjih. Ob zaključku lahko dovolite samodejno objavo svojega povpraševanja po prevozu v aplikaciji Tovor, kjer bo viden vsem uporabnikom v mreži podjetja TIMOCOM.

Potem primerjajte ponujene cene in izberite primernega ponudnika prevozniških storitev. S klikom na izbranega vsi ostali ponudniki storitev prejmejo zavrnitev in vaše povpraševanje po prevozu se samodejno spremeni v naročilo prevoza, ki vsebuje vse informacije iz vašega povpraševanja in ga kar v sistemu podjetja TIMOCOM pošljete svojemu ponudniku storitev.

V kolikor ponudnik prevozniških storitev dokončno sprejme naročilo, je ustvarjena pravno zavezujoča pogodba. Tako boste s svojimi naročili prevozov upravljali digitalno in na enem mestu ter nad njimi ohranili stalen pregled.

S svojimi poslovnimi partnerji se o povpraševanjih po prevozih dogovarjajte digitalno, in sicer neposredno v sistemu pametne logistike, ter z njimi na istem mestu tudi upravljajte.

Želite uporabljati aplikacijo Povpraševanja po prevozu? Pri tem vam bomo z veseljem pomagali.

Prednosti za vas:

  • Povpraševanja po prevozih v različnih jezikih.
  • Možnost vsakokratne uporabe predlog za ponavljajoča se povpraševanja po prevozih.
  • Uporaba statističnih podatkov za načrtovanje bodočih poslovnih odločitev.
  • Prejemanje e-sporočil o povpraševanjih po prevozu.

Digitalno povpraševanje po prevozih

Pregledno oblikovan obrazec vam omogoča hiter in enostaven vnos vseh pomembnih podatkov in informacij glede povpraševanja po prevozu.

Enostavno digitalno upravljanje prevozov

Prihranite čas tako, da povpraševanje hkrati pošljete do 50 izbranim ponudnikom storitev

Povpraševanje pri ponudnikih prevozniških storitev

Prihranite čas tako, da do 50 izbranim ponudnikom storitev, ki ste jih prej določili kot skupino prejemnikov, hkrati pošljete povpraševanje.

Ohranjanje pregleda

Čim povpraševanje po prevozu pošljete svoji izbrani skupini prejemnikov, se le-to samodejno premakne v rubriko »Aktivno«. V tej rubriki so prikazana vsa trenutno aktualna povpraševanja po prevozu.

Primerjajte ponujene cene in izberite ustreznega ponudnika storitev

Enostavno vse na enem mestu

Podrobnosti o aplikaciji

Kako točno poteka digitalno upravljanje z naročili, je pojasnjeno na našem portalu TIMOCOM Update Pool. Na tem portalu lahko vedno znova najdete koristne informacije o aplikacijah sistema pametne logistike.

Izboljšajte svoje poslovanje z digitalnimi povpraševanji po prevozih.

Kot naročnik hitreje prejmete informacije o razpoložljivosti in ponudbah cen, če svoja povpraševanja po prevozih digitalno pošljete hkrati večjemu številu poslovnih partnerjev.

Kot izvajalec naročila lahko povečate svoje prihodke tako, da oddate svoje ponudbe na prejeta povpraševanja po prevozih. Na tak način povečate možnosti za dobičkonosne dodatne posle.

Hosted-In-Germany

Z vašimi podatki ravnamo še posebej skrbno! Zato nosi TIMOCOM oznako kakovosti »Hosted in Germany«. Podatki naših uporabnikov gostujejo v Nemčiji in so zaradi tega podvrženi nemškemu pravu – predvsem nemškemu zakonu o varstvu podatkov, ki velja za enega izmed najstrožjih v Evropi.

Uporabite aplikacijo Povpraševanja po prevozu v sistemu pametne logistike.

Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo pomagali:
Na začetek