Pri nas boste našli svoje poslovne partnerje

V logistiki je pomembno mreženje s pravimi poslovnimi partnerji. Zato lahko na TIMOCOM trgu najdete nevtralno logistično mrežo, ki vam omogoča prvovrstno odvijanje vaših transportnih naročil. Digitalno upravljanje dokumentov (npr. licence Skupnosti, obrtnega dovoljenja, dokumentov za zavarovanje itd.) poenostavlja procese, saj ni več potrebe po nadležnem pošiljanju e-pošte.

Omogočanje vpogleda v dokumente

Med več kot 55.000 preverjenimi podjetji iz celotne Evrope boste zagotovo našli točno takšne poslovne partnerje, kot jih iščete. S funkcijo za prenos in nalaganje lahko vse najpogosteje uporabljene dokumente svojega podjetja naložite v svoj profil oziroma si ogledate in prenesete dokumente drugih uporabnikov.

TIMOCOM Profili podjetij, posnetek zaslona
Posnetek zaslona: Profili podjetij – Ustvarite pameten profil

Ustvarjanje profila

S pomočjo preglednega profila podjetja izkoristite konkurenčno prednost in morebitne poslovne partnerje opozorite nase. Prek profilov drugih uporabnikov boste dobili natančen vpogled v prevozniško in logistično dogajanje v Evropi, s čimer boste povečali svoje poslovne priložnosti.

Izpostavljanje dosežkov

Več storitev kot ponujate, bolj privlačni boste za morebitne poslovne partnerje. Tukaj lahko podrobno navedete vse svoje storitve in razpoložljiva sredstva in tako ostale uporabnike seznanite s svojimi kompetencami. Vse naložene datoteke so varno šifrirane, da se prepreči njihova zloraba.

Posnetek zaslona: Profili podjetij – Varno pridobivanje informacij
Posnetek zaslona: Profili podjetij – Zagotovite si hiter pregled

Predstavitev relacij

Vaše pogosto opravljene relacije je mogoče vnesti pod kategorijo »Relacije« in jih tam pregledno predstaviti. Morebitni poslovni partnerji bodo tako seznanjeni s celotnih spektrom vaših storitev. Udobno in hitro.

Uspešno se povežite z ostalimi podjetji.

Kot špedicijsko ali prevozniško podjetje se predstavite kot ponudnik storitev in novi, za vas zanimivi poslovni partnerji, vas bodo našli.

Kot ponudnik tovora s področja proizvodnje in trgovine pridobite natančen vpogled v prevozniško in logistično dogajanje v Evropi in hitro razširite svoj seznam dobaviteljev.

Bojan Bečan, Bečan Trans d. o. o.

»Naše poslovanje je transparentno, in to za vsakogar. Zato nudimo vpogled v naše dokumente. To vzbuja zaupanje pri novih poslovnih partnerjih.«
-
Bojan Bečan,
direktor podjetja
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM ID: 6526

Waldi Szarowski, Daw-Trans

»Ob nalaganju dokumentov sam odločim, ali jih bodo smeli videti tudi drugi ali samo jaz. Tako vedno ohranim nadzor.«
-
Waldi Szarowski,
vodja logistike
Daw-Trans
TIMOCOM ID: 293351

Reisinger Győző, Locargo Kft.

»S funkcijo za nalaganje in prenos dokumentov imamo vse lastne dokumente v profilu svojega podjetja na enem mestu. Tako imamo vedno pregled nad najaktualnejšimi datotekami.«
-
Reisinger Győző,
vodja podjetja
Locargo Kft.
TIMOCOM ID: 3172

Josef Miller, ESA s.r.o. Logistika

»Funkcija podjetja TIMOCOM za nalaganje in prenos dokumentov nam prihrani čas in delo, saj imamo vse dokumente, ki jih naši poslovni partnerji zahtevajo, takoj pri roki. Obratno seveda velja enako.«
-
Josef Miller,
Manager of international transport and forwarding
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM ID: 99056

V.S.T. d. o. o

»S tem ko samo enkrat naložim pogosto zahtevane dokumente v program, prihranim ogromno časa.«
-
Valentina Šintić,
referentka vodstva podjetja
V.S.T. d.o.o.
TIMOCOM ID: 2026

Uporabite aplikacijo Profili podjetij na TIMOCOM trgu.

Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo pomagali:

Na začetek