skip navigation

Pri nas boste našli svoje poslovne partnerje

V logistiki je pomembno mreženje s pravimi poslovnimi partnerji. Zato boste v sistemu TIMOCOM našli nevtralno logistično mrežo, ki vam zagotavlja vrhunsko upravljanje vaših naročil. Digitalno upravljanje dokumentov (npr. dovoljenja EU, obrtnega dovoljenja, dokumentov za zavarovanje itd.) poenostavlja postopke, saj ni več potrebe po nadležnem pošiljanju e-pošte in telefaksov.

Zlahka poiščite poslovne partnerje

Med več kot 45.000 preverjenimi podjetij iz vse Evrope boste zagotovo našli takšnega poslovnega partnerja, ki ga iščete. S funkcijo, ki omogoča prenos in nalaganje dokumentov, lahko vse najpogosteje uporabljene dokumente svojega podjetja prenesete v svoj profil ter si tudi ogledate in prenesete dokumente drugih uporabnikov.

TIMOCOM Profili podjetij, posnetek zaslona

Ustvarite pameten profil

S pomočjo informativnega profila podjetja izkoristite konkurenčno prednost in morebitne poslovne partnerje opozorite nase. Prek profilov drugih uporabnikov boste dobili natančen vpogled v prevozniško in logistično dogajanje v Evropi, s čimer boste povečali svoje poslovne priložnosti.

Posnetek zaslona: Profili podjetij - Ustvarite pameten profil

Varno pridobivanje informacij

Več storitev kot ponujate, bolj privlačni boste za morebitne poslovne partnerje. Tukaj lahko podrobno navedete vsa dejstva glede prevoza in tako ostale uporabnike seznanite o svojih veščinah. Vse naložene datoteke so varno šifrirane, zato njihova zloraba ni mogoča.

Posnetek zaslona: Profili podjetij - Varno pridobivanje informacij

Zagotovite si hiter pregled

Vaše pogoste relacije bodo vnesene v kategorijo »Relacije« in tam pregledno predstavljene. Morebitni poslovni partnerji bodo tako seznanjeni z vašim obsegom storitev. Udobno in hitro.

Posnetek zaslona: Profili podjetij - Zagotovite si hiter pregled

Uspešno se povežite z drugimi podjetji!

Kot špediter ali prevoznik se predstavite kot ponudnik storitev in novi, za vas zanimivi poslovni partnerji vas bodo našli.

Kot ponudnik tovora s področja proizvodnje in trgovine pridobite natančen vpogled v prevozniško in logistično dogajanje v Evropi in hitro razširite svoj seznam dobaviteljev.

Testirajte sistem TIMOCOM zdaj.

Brezplačno testirajte zdaj

Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo pomagali:

+49 211 88 26 88 26

Na začetek