skip navigation

Vodilna na trgu med borzami tovora in tovornih vozil

Z borzo tovora TIMOCOM hitro in učinkovito poslujte na gotovinskem trgu. Ne glede na to ali ste ponudnik prevozniških storitev ali naročnik. Tukaj boste našli poslovnega partnerja, ki ga iščete. Vaše prednosti: Zagotovite si nove poslovne priložnosti, porast dobička in manj praznih voženj. Izkoristite tudi naše posebne ponudbe za kurirske, ekspresne in paketne storitve (KEP) ali mobilno poiščite tovor in tovorna vozila prek naše aplikacije transportni barometer.

Zlahka poiščite tovor

Na borzi tovora trenutno več kot 135.000 uporabnikov iz vse Evrope dnevno objavi do 750.000 mednarodnih ponudb tovornih vozil in tovora. Pri tem se za vsakogar nekaj najde. Ne glede na to, ali gre za prevoznika, špediterja ali podjetje s področja proizvodnje in trgovine.

Borza tovora - Zlahka poiščite tovor

Hiter vnos tovornih vozil

Prek uporabniku prijaznega vnosa vozila lahko kot izvajalec naročila vnašate ponudbe tovornih vozil z informacijami o vrsti vozila, obsegu/teži, datumu ter izhodiščnim in ciljnim krajem vašega vozila. Na ta način boste preprečili tako prazne vožnje kot tudi nepotrebne stroške. Potencialni naročniki bodo lahko s klikom na vašo ponudbo stopili v stik z vami.

Borza tovora - Hiter vnos tovornih vozil

Pametno ponujanje tovora

S funkcijo za vnos tovora in pregled tovora lahko najdete in tudi dodelitevse vrste blaga. Kot naročnik opišite pošiljko in njeno velikost, vrsto, težo ter izhodiščni in ciljni kraj čim bolj podrobno. Iskalcem tovora boste olajšali delo, saj bodo natančno spoznali vaše potrebe in vas bodo lahko kontaktirali hitreje.

Pametno ponujanje tovora

Varna izbira tovora

V podrobnejšem pogledu ponudbe tovora najdete dodatne informacije o izbranem tovoru. S klikom na vašo ponudbo prejmejo izvajalci naročil tudi vaše podatke za stik, zato lahko stopijo v neposreden stik z vami kot potencialni partnerji v naročilu.

Varna izbira tovora

Testirajte sistem TIMOCOM zdaj.

Brezplačno testirajte zdaj

Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo pomagali:

+49 211 88 26 88 26

Iskanje tovora in tovornih vozil!

Do 750.000 mednarodnih ponudb dnevno. Ne pričakujte nič manj kot to.

Izvleček ponudb za tovor iz/v SI

Od

do

Dolžina

Teža

Nadgradnja

Zadnja osvežitev 2021-03-05 10:45 CET

Zaprta skupina uporabnikov (ZSU)

Podjetja in združenja imajo na borzi tovora in tovornih vozil možnost oblikovati zaprte skupine uporabnikov. Delujejo kot neke vrste mreža tovora znotraj borze tovora in so hkrati dobičkonosna mreža podjetij.

Člani skupine svoje ponudbe tovornih vozil in tovora najprej ponudijo ekskluzivno v ZSU, preden jih objavijo na javni borzi tovora. Tako imajo člani ZSU časovno in informacijsko prednost pred ostalimi podjetji in lahko hitreje najdejo ustrezne ponudbe zase.

Vzemite svoj uspeh v svoje roke. Vse funkcije TIMOCOM v aplikaciji!

Aplikacija za tablične računalnike in pametne telefone. Uporabljajte vse TIMOCOMove funkcije mobilno

Odlično

Avgust 2019 - TIMOCOMova borza tovora in tovornih vozil, ki je vodilna v Evropi, je prejela oznako kakovosti BME za nakupe prevozov.

Oznaka kakovosti: BME je podelilo TIMOCOMovi borzi tovora oznako kakovosti ‘Nakup prevoza’
Na začetek