skip navigation

Vsi vmesniki v našem sistemu

Vmesniki v prevozniški in logistični panogi še nikoli niso bili tako pomembni, saj pospešujejo delovne procese in jih delajo bolj učinkovite. Podjetje TIMOCOM vam na primer ponuja vmesnik Borza tovora. Prek njega lahko v okviru svoje interne programske opreme za logistiko iščete in ponujate tovor in tovorni prostor na borzi tovora v sistemu pametne logistike podjetja TIMOCOM. Tako se lahko izognete dvojnim vnosom in komunikacijskim motnjam, dosežete več kot 45.000 morebitnih poslovnih partnerjev ter prihranite čas in denar.

Borza tovora

Z našim vmesnikom Borza tovora lahko prek svoje programske opreme za upravljanje logistike dostopate do borze tovora v sistemu pametne logistike podjetja TIMOCOM.

Več o tem >

Naročila prevozov

Z vmesnikom Naročila prevozov lahko v okviru sistema pametne logistike podjetja TIMOCOM enostavno pošiljate in prejemate naročila prevozov s svojo programsko opremo za upravljanje logistike.

Več o tem >

Sledenje

Vmesnik Sledenje vam omogoča, da s pomočjo svoje programske opreme za upravljanje logistike ohranite pregled nad svojim blagom.

Več o tem >
Zgodba o uspehu: TIMOCOM, InfPro in Quehenberger

Logistični trikotnik: Sodelovanje za implementacijo inteligentnih vmesnikov

Podjetji TIMOCOM in translogica podpirata podjetje Quehenberger Logistics pri avtomatizaciji njihovih procesov v prevozništvu.

Freighttech podjetje TIMOCOM je v logistični panogi že od leta 1997 sinonim za pionirske inovacije, s katerimi si prizadeva za optimizacijo in avtomatizacijo procesov v prevozništvu. Sočasno s stalno širitvijo svojega sistema pametne logistike strokovnjak za informacijske tehnologije in obdelavo podatkov stalno razvija tudi svoje tri vmesnike, poznane pod kratico API. Med najpomembnejše prednosti vmesnikov Borza tovora, Naročila prevozov in Sledenje med drugim sodi tudi povečanje časovne, stroškovne in procesne učinkovitosti. To prednost s pridom izkorišča vseh 45.000 strank v Evropi, ki pri svojem poslovanju uporabljajo sisteme za upravljanje prevozov, ERP in telematske sisteme.

Preberite zgodbo o uspehu

Ali ste ponudnik programske opreme za logistiko?

Postanite tudi vi naš partner – ponudnik vmesnikov – in svojim strankam ponudite:

dostop do sistema pametne logistike prek enkratne povezave,

celotno mrežo TIMOCOM, neodvisno od IT-opreme,

prihranek časa in razširjene funkcije na samo enem uporabniškem vmesniku,

priložnost za sklepanje novih poslovnih partnerstev in pridobitev naročil prevozov od priznanih podjetij,

možnost delovati digitalno in s tem izpolnjevati zahteve trga.

Na začetek