TIMOCOM 12.06.2024
5

Mogoče ste želeli vedeti, a niste vedeli, koga vprašati: TIMOCOM pogosta vprašanja za začetnike

25 let TIMOCOM berza tovora

 

Spoznajte, kako deluje TIMOCOM borza prevozov, kdo je ciljna skupina, kateri jeziki se uporabljajo za komunikacijo in kako lahko postanete del tega inovativnega sistema. Kaj je TIMOCOM in kako lahko izboljša vaše poslovanje?

Kaj je TIMOCOM in komu je namenjen? Kako TIMOCOM deluje v naši državi? Ali je trg TIMOCOM namenjen samo mednarodnemu transportu ali obstajajo ponudbe tudi za notranji prevoz tovora? Ali je TIMOCOM partner samo transportnim podjetjem? Kako pridobiti račun TIMOCOM? Katere pogoje mora izpolnjevati vaše podjetje? V katerem jeziku deluje trg TIMOCOM? V katerem jeziku se lahko pogovarjate z zaposlenimi podjetja TIMOCOM? Ali je mogoče program TIMOCOM preizkusiti pred podpisom pogodbe?

V tem besedilu vas želimo pozdraviti, se vam predstaviti, vam razložiti, kako deluje trg TIMOCOM, in odgovoriti na nekatera vaša pogosta vprašanja.

Kaj je TIMOCOM?

TIMOCOM GmbH je nemško podjetje za programsko opremo. Razvili smo program, ki smo ga poimenovali »trg TIMOCOM« in ki je virtualna borza prevozov in tovornega prostora. Na njej lahko poiščete nakladanja za svoja vozila ali oglašujete svoja razpoložljiva vozila, objavljate svoja nakladanja ali iščete razpoložljiva vozila zanje. In še veliko več. Oglejte si vse storitve, ki jih ponuja program TIMOCOM: TIMOCOM – trg za logistično panogo.

Jezik TIMOCOM borze prevozov

V vsaki od 40 evropskih držav, kjer TIMOCOM deluje že več kot četrt stoletja, je na voljo ekipa, ki govori materni jezik uporabnika. Program TIMOCOM je na voljo tudi v našem jeziku.

Kdo je ciljna skupina programa TIMOCOM?

TIMOCOM je namenjen podjetjem za transport in logistiko, pa tudi podjetjem, ki se ukvarjajo s trgovino ali proizvodnjo. Trenutno smo partnerji in podpora za več kot 55 000 evropskih podjetij, radi pa bi postali tudi vaši. Preizkusite program brezplačno in brez obveznosti. Odločite se na podlagi lastnih izkušenj. Testna faza traja do 4 tedne, na koncu pa se odločite, ali želite nadaljevati sodelovanje z nami.

Preizkusite program TIMOCOM:

Videli ste oglas za TIMOCOM ali pa nas je nekdo omenil v pogovoru. Niste prepričani, kako vse to deluje, in ne veste, ali ste res ciljna skupina za TIMOCOM ...

Začnimo od začetka:

  • Imate transportno podjetje in en ali več tovornjakov? Če potrebujete nakladanje, je TIMOCOM rešitev za vas, ne glede na to, ali imate v lasti en najeti kombi ali več vlečnih vozil. Na TIMOCOM borzi prevozov boste hitro našli nakladanja, ki ustrezajo vašim potrebam, tako da preprosto poiščete s filtri, povezanimi z vrsto vašega vozila, relacijo, ki vas zanima, in datumi, ko je vaše vozilo na voljo. Po vsej Evropi in drugod. TIMOCOM vam lahko pomaga, da se izognete nesmiselnim praznim povratnim vožnjam. 
  • Vaše podjetje se ukvarja s proizvodnjo in potrebujete transportno vozilo za prevoz materialov za svoje izdelke ali za organizacijo njihove distribucije? Tudi v tem primeru je TIMOCOM prava rešitev za vas. Na trgu TIMOCOM lahko zelo preprosto objavite svoja nakladanja in počakate, da vam transportna podjetja pošljejo svoje ponudbe ali vas kontaktirajo. Prav tako imate možnost, da poiščete razpoložljiva vozila na relacijah in datumih, ki vas zanimajo. 
  • Ukvarjate se s trgovino in potrebujete prevoz tovora, s katerim trgujete? Tudi vi ste ciljna skupina za TIMOCOM. Povežite se s transportnimi podjetji, izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam, prihranite denar in čas ...
  • Ustanovili ste podjetje, ki se ukvarja s transportom in logistiko? Zagotovo ste že slišali za TIMOCOM – preizkusite naš program in se prepričajte, kako dober poslovni partner smo največjim transportnim in logističnim podjetjem v Sloveniji. Vendar vam ni treba biti veliko podjetje: mi ne delamo razlik in vam lahko celo pomagamo pri rasti.

TIMOCOM Borza Tovora

Kako pridobiti račun TIMOCOM?

Če se s programom TIMOCOM srečujete prvič, vam bomo z veseljem omogočili, da ga brezplačno preizkusite. Na našem spletnem mestu aktivirajte zahtevo za preizkus in po izpolnitvi osnovnih podatkov o svojem podjetju počakajte, da vas kontaktira oseba, ki bo odgovorna za vaš račun. Poleg navodil, kako lahko pridobite dostop do našega sistema, vam bomo podrobno razložili tudi, kako uporabljati program TIMOCOM. Ne skrbite – program je preprost in enostaven za uporabo.

Postopek zahtevka za testiranje lahko začnete prek naslednje povezave:

Kako digitalizirati poslovanje s pomočjo TIMOCOM borze prevozov?

Digitalizacija je izraz, ki lahko nekaterim zveni strašljivo, vendar je njen cilj prav poenostavitev zapletenih postopkov IT. Za uporabo programa TIMOCOM vam ni treba biti strokovnjak za IT, prav nasprotno. Če v programu TIMOCOM prejmete ali pošljete transportne naloge, se samodejno prevedejo v jezik prejemnika, s čimer se izognete jezikovnim oviram in izključite možnost, da česa niste dobro razumeli. Izognite se ročnemu vnosu vseh podatkov in prihranite čas. Spremljajte svoje blago v realnem času, povežite svoj sistem GPS z našim, izračunajte dejanske stroške poti, uporabite zemljevide TIMOCOM kot pomožno orodje za njeno optimalno načrtovanje ... Brez zapletene dokumentacije, nepotrebnih elektronskih sporočil in klicev – omogočamo vam, da digitalizirate svoje poslovanje in vse postopke opravite na enem mestu, v programu TIMOCOM.

TIMOCOM borza prevozov vam zagotavlja varnost

Preverimo vsako podjetje, ki želi vstopiti na trg TIMOCOM – to je tako naša kot vaša prednost. Z možnostjo »iskanje podjetja« spoznajte transportno podjetje, s katerim nameravate sodelovati. Mi smo mu že dali svoje zaupanje, vi pa se sami prepričajte, ali mu lahko zaupate tudi vi. Preverite, kako dolgo že sodeluje z nami, in si oglejte ocene, ki so mu jih podelila druga podjetja, ki so z njim sodelovala pred vami. Dobra priporočila gradijo zaupanje.

TIMOCOM si prizadeva za vašo zaščito

Želimo, da naš trg ostane varen. Zato si prizadevamo, da bi vas zaščitili: prijavite morebitno neprofesionalno ravnanje podjetij in najemite našega odvetnika za izterjavo terjatev prek mednarodne izterjave podjetja TIMOCOM.

Postanite naš uporabnik:

Postanite poznavalec panoge

Redno prejemajte relevantne članke, dragocene strokovne prispevke in ekskluzivna poročila uporabnikov!


Prijava na e-novice

Pop-up image - Logistic
Želite postati strokovnjak na področju logistike?

Prejemajte naše novice s področja logistike neposredno v svoj poštni nabiralnik. Bodite med prvimi, ki bodo izvedeli za naše izdelke in posodobitve.

Na začetek