20.04.2015

Številke povedo več kot tisoč besed

TimoCom bo na sejmu transport logistic 2015 pokazal IT-rešitve, ki se izplačajo

(2)

Erkrath, 20.04.2015 – kvaliteta in kvantiteta sta že 18 let najvišji zapovedi podjetja TimoCom. To lahko razberemo tudi iz tehničnega in podjetniškega napredka ponudnika IT storitev. Zato ne čudi, da se je podjetje za programsko opremo z največjo prevozniško platformo v Evropi in s pripadajočimi izdelki ter storitvami v zadnjih letih uveljavilo kot vodilno na tržišču. Brez dvoma je k uspehu odločilno prispevalo več kot 100.000 uporabnikov, ki imajo vsakodnevno dostop do 450.000 ponudb tovora in tovornih vozil. Koliko so posamezne rešitve ali vse skupaj nujno potrebne za lasten poslovni uspeh, se lahko obiskovalci letos ponovno prepričajo na sejmu transport logistic v Münchnu.

Od 5. do 8. maja 2015 bo TimoCom vsem, ki se ukvarjajo s prevozništvom, predstavil izdelke, ki se izplačajo. TC Truck&Cargo®, TC eBid®, borzo skladišč in TC eMap® bo mogoče preizkusiti na različnih delovnih postajah. Poleg tega vas čakajo tudi funkcije, novi ponudniki telematskih storitev in morebiti rekordne IT rešitve in storitve »Made in Germany«. Glavni predstavnik Marcel Frings je optimističen, da se obisk vrhunskega sejma za obiskovalce izplača: »Ponujamo izbor izdelkov, ki jih ni možno premagati glede aktualnosti, obsega in dosega. Ime TimoCom predstavlja zanesljivost in učinkovitost po celi Evropi in to bomo na podlagi jasnih podatkov z veseljem pokazali tudi obiskovalcem sejma.«

Za strokovnjake s področja prevozništva je torej obisk stojnice 317/418 v hali A5 neizogiben. Špediterji in prevozniki, pa tudi podjetja s področja proizvodnje in trgovine ter ponudniki logističnih storitev, ki jih zanimajo naročila – vsi so prisrčno vabljeni, da v prihodnje z izdelki delajo zanesljiveje.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek