21.03.2012

BMEnet je aplikaciji TC eBid® ponovno podelil priznanje »Tovorni nakup«

Ponovno priznanje za TimoCom 

(2)

Düsseldorf, 2012-03-21. Razpisna platforma TC eBid® podjetja TimoCom Soft- und Hardware GmbH je že drugič prejela priznanje »Tovorni nakup«. Spletni program je vse od konca leta 2009 do danes obdržal dobro oceno strokovne žirije podjetja BMEnet GmbH, hčerinskega podjetja združenja BME (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.).




V 58 letih svojega obstoja se je združenje BME uveljavilo kot strokovno združenje za nabavo in logistiko v Nemčiji. Pomemben cilj ustanovitelja omrežja je izmenjava izkušenj med podjetji in znanostjo, tako za nabavljalce kot tudi za ponudnike. Poleg tega si združenje prizadeva za usposabljanje svojih članov, da bi povečali njihovo sposobnost. Zato podjetje BMEnet GmbH podeljuje priznanja za programsko opremo na področju elektronskega poslovanja – od kataloške do elektronske izdaje. Takšno priznanje je TimoCom prejel že leta 2009, ko je na tržišče uvedel TC eBid®. Tokrat je platforma že drugič uspešno prestala preverjanje združenja BME.


Lahka razumljivost, visoka tržna transparentnost


»Všeč nam je, da je TimoComova platforma lahko razumljiva. Visoka standardizacija in enostavno vodenje uporabnika prihranita stroške. Poleg tega obsežen seznam ponudnikov prevozniških storitev povečuje tržno transparentnost«, razlaga Andreas Richter, pooblaščenec za izdajo certifikatov pri podjetju BMEnet GmbH. Aplikacijo trenutno uspešno uporablja že več kot 2000 podjetij - od velikih do malih podjetij. Do zdaj je bilo na TC eBid® objavljenih že več kot 10.000 razpisov za prevoz. Priznanje »Tovorni nakup« TimoComu veliko pomeni, saj stranke dajejo prednost izdelkom s certifikati. Poleg tega lahko podjetje s tem priznanjem dokaže kakovost programske opreme. Marcel Frings, glavni predstavnik podjetja TimoCom: »Veseli nas, da smo s svojo platformo za Evropo ponovno prepričali združenje BME in da lahko našim strankam dokažemo preverjeno kakovost.«

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek