13.07.2016

Funkcija za objavo razpisov podjetja TimoCom še vedno nosi oznako kakovosti združenja BME

Priznanje za dolgoročna prevozniška naročila

(2)

Erkrath, 24. 6. 2016 – Spletna funkcija za objavo razpisov podjetja TimoCom je 24. 6. 2016 ponovno prejela oznako kakovosti »Frachteneinkauf« (nakup tovora) družbe BMEnet GmbH nemškega združenja Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. (Zveznega združenja za materialno gospodarstvo, nakupovanje in logistiko). Že četrtič zapored je spletna funkcija za objavo razpisov z odliko prestala preverjanje kakovosti strokovnega združenja. Podjetje TimoCom Soft- und Hardware GmbH še vedno velja za podjetje s certifikatom za področje »programske opreme in platform«, ki predstavlja kakovost prevozniške platforme.

Redna objava razpisov za tovor in njihova dodana vrednost
Znotraj TimoComove prevozniške platforme nakladalna podjetja in špediterji ponudnikom prevozniških storitev po vsej Evropi oddajajo dolgoročna naročila za tovor. S tem je omogočen dostop do logistične mreže, ki jo sestavlja več kot 36.000 preverjenih podjetij. Z rednimi prevozniškimi posli imajo TimoComove stranke dodatne poslovne priložnosti, lahko varneje načrtujejo delo in učinkoviteje izkoristijo vozni park. Poleg tega služi funkcija za objavo razpisov kot uporabno orodje za določanje tržnih cen in lastno analizo. Trajna naročila omogočajo večjo ekonomičnost in učinkovitost v prevozniškem poslovanju.  

Oznaka kakovosti BMEnet kot znak preverjenih standardov kakovosti
Podjetje BMEnet GmbH po preverjanju kakovosti podeli oznake kakovosti za programske opreme in platforme, ki ponujajo integrirane rešitve za optimizacijo nabave in logistike. Preverjanje temelji na standardiziranih in nevtralnih kriterijih z jasno izraženimi zahtevami. V primeru uspešne certifikacije, pečat kakovosti omogoči transparentnost na trgu in zaupanje pri izbiri proizvajalcev programske opreme.

Uporabniki si zagotovijo programsko opremo preverjene kakovosti, nagrajena podjetja pa lahko strankam dokažejo kakovost svojih izdelkov.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek