28.09.2012

IAA: TimoComova borza skladišč zmanjšuje število praznih skladišč

Na drugi stojnici so prevozniški veleposlaniki predstavili kampanjo podobe

(1)

Düsseldorf/Hannover, 28. 09. 2012. Na letošnjem sejmu IAA Nutzfahrzeuge v Hannovru je TimoCom, ponudnik na evropskem tržišču vodilne borze tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo® in razpisne platforme TC eBid®, predstavil novost: največjo borzo skladišč v Evropi. S pomočjo spletne platforme lahko podjetja vnaprej preprečijo prazna skladišča in se hitreje odzovejo na morebitna ozka grla v skladiščih. Na drugi sejemski stojnici je podjetje s svojo promocijsko kampanjo »Prevozniški veleposlaniki« predstavilo bilanco prvih 111 dni in bodoče projekte.


Pred začetkom največjega prevozniškega in logističnega sejma v Evropi je TimoCom ustvaril napeto vzdušje, toda skrivnost je bila razkrita na tiskovni konferenci na sejmu IAA. Evropska borza skladiščnih in logističnih površin s ponudbami do 30.000 skladiščnih površin v 40 evropskih državah omogoča zmanjšanje števila praznih skladišč in boljšo izrabo kapacitet.

Hitro in enostavno iskanje ter ponujanje skladišč
Prednosti borze skladišč so predvsem njena velikost, veliko število ponudb po vsej Evropi in enostavno iskanje. Iskalci skladišč lahko v programu z zgolj nekaj kliki poiščejo proste skladiščne in logistične površine, ki se ujemajo z njihovimi iskalnimi kriteriji. Kdor pa želi ponuditi skladišče, lahko proste površine z vsemi pomembnimi informacijami vnese v borzo in ima tako več možnosti za sklenitev posla z iskalci skladišč.

Prevozniški veleposlaniki predstavljajo prvo bilanco
Tudi prevozniški veleposlaniki so se s svojim tovornjakom TimoTruck odpravili v Hannover. Na lastni stojnici na prostem so predstavili bilanco prvih 111 dni svoje promocijske kampanje »Prevozniški veleposlaniki«. Poleg akcij »Z roko v roki po državi« in »Življenje brez tovornjaka« so napovedali še več novih projektov. V prihodnosti želijo logistično branžo približati mladim in se zavzemati za varnost mladih udeležencev v prometu.

Več informacij o skladiščni borzi, Prevozniških veleposlanikih in o TimoComovih izdelkih najdete na www.timocom.si in www.transportbotschafter.de.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek