12.07.2017

Najboljša blagovna znamka 2017: TimoCom prejel priznanje ETM

V dvoje je bolje: IT-specialist se veseli dvojnega priznanja

(3)

Erkrath, 12. 7. 2017 – Bralci založbe ETM so izbrali: IT-specialist, podjetje TimoCom, je 21. junija zvečer na uradni podelitvi priznanj v Ludwigsburgu devetič zapored prejel priznanje za najboljšo blagovno znamko v kategoriji »borze tovora«! Ponudnik največje prevozniške platforme v Evropi je prav tako dosegel 3. mesto v novi kategoriji »logistične platforme«. TimoCom je tako na koncu skupaj s svetovnima koncernoma »Bosch« in »Daimler« stal na zmagovalnih stopničkah.

Priznanje ETM je nagrada za trud pri razvijanju novih produktov ter storitev za prevozniško in logistično panogo. Skupno 11.413 bralcev eurotransport.de, lastauto omnibus, trans aktuell in FERNFAHRER je odločilo in bili so si enotni: TimoCom je ponovno postal najboljša znamka v kategoriji »borze tovora«. Za TimoCom je bil letošnji izbor bralcev založbe ETM še uspešnejši, saj je IT-specialist dosegel 3. mesto v novi kategoriji »logistične platforme«. To posebno priznanje jasno sporoča, da so stranke prepoznale, da sodelujejo pri TimoComovi digitalizaciji logistike in da platforma izpolnjuje različne zahteve vseh udeležencev logistične verige.

Pélagie Mepin, vodja trženja pri TimoComu, je prevzela priznanje ETM na gradu v Ludwigsburgu: »Priznanje potrjuje, da TimoComovo platformo v interesu naših strank in njihovih individualnih potreb razvijamo naprej in jo izboljšujemo. Priznanje v novi kategoriji »logistične platforme« je dodatno znamenje za to, da smo iz  čiste tovorne borze ustvarili celostno prevozniško platformo z uporabnimi aplikacijami za vse udeležence v prevozništvu. Na tem mestu še enkrat prisrčna hvala vsem bralcem založbe ETM in zvestim strankam TimoComa!«

TimoComova novost »TC Transport Order®«

Kar zadeva razvoj novih produktov in storitev — od začetka meseca julija bo na prevozniški platformi na voljo novost leta, »TC Transport Order®«. Nova aplikacija bo digitalizirala prevozniška naročila in več kot 120.000 uporabnikom omogočila digitalno poslovanje neposredno na TimoComovi prevozniški platformi. 

S to in nadaljnjimi novostmi želi TimoCom tudi v prihajajočem letu ponovno zbirati točke za priznanje ETM. 

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek