06.04.2017

Nov TimoComov storitveni blog uporabnikom prinaša koristne informacije

Nasveti in namigi o prevozniški platformi so na voljo v TimoComovem blogu Update Pool

(1)

Erkrath, 06.04.2017 – Kupci blaga, špediterji in prevozniki vsak dan uporabljajo TimoComovo prevozniško platformo, da ponudijo ali poiščejo tovor in tovorna vozila. Kljub temu številni poznajo le delček vseh njenih funkcij. S tem zamujajo priložnost, da bi s svojim poslovanjem pridobili še več. V pomoč jim je storitveni blog »Update Pool« podjetja TimoCom.

"Kdor izkorišča celoten potencial prevozniške platforme, lahko vsakodnevno prihrani čas in poveča svoj promet," pojasnjuje Gunnar Gburek, glavni govoerc podjetja TimoCom.  Zdaj je na voljo hitra pomoč na TimoComovem storitvenem blogu »Update Pool«. Na tej strani ponudnik IT storitev na enem mestu pojasnjuje vse novosti in obenem tudi osnove v zvezi s prevozniško platformo. Poleg navodil po posameznih korakih s posnetki zaslona ob uporabi aplikacije, si lahko uporabniki ogledajo tudi kratke videoposnetke z navodili. Ime »Update Pool« pravzaprav opisuje namen storitvenega bloga, pravi Gburek: »Stran vsebuje bazo koristnih informacij o uporabi prevozniške platforme, ki uporabnikom omogoča, da so vedno na tekočem.«

Največje želje strank so gonilo

Večina posodobitev predstavlja uresničene želje o izboljšavah, ki so jih izrazile TimoComove stranke. S tem aktivno sodelujejo pri oblikovanju svojega delovnega orodja. Če gre za ciljno iskanje, izboljšano načrtovanje poti ali ustvarjanje obrazcev: z dodatnimi informacijami iz Update Poola TimoComovi uporabniki svoje prevozniške posle sklepajo hitreje, enostavneje in varneje. Na primer, naročniki s področja proizvodnje in trgovine lahko svoje ponudbe tovora podrobneje opišejo z navedbo vseh nakladalnih in razkladalnih mest. Tako prevoznik takoj ve, ali lahko opravi ta prevoz ali ne. Ni mu treba poizvedovati po telefonu in hitreje najde ustrezno naročilo. Pri skoraj pol milijonu ponudb tovora in tovornih vozil, ki so vsak dan objavljene na prevozniški platformi, takšna podrobnost predstavlja veliko razliko. Še ena izboljšava, ki je plod povratne informacije strank, je iskanje tovornega vozila in tovora glede na določen datum ali določeno časovno obdobje. Tako lahko stranke z enim samim iskanjem načrtujejo cel teden. Zato niso več potrebna posamezna povpraševanja, ki kradejo čas.

Posodobitve, funkcije, osnove – vse na enem mestu

Kje najti nove funkcije in kako jih uporabljati, je za TimoComove stranke in ostale interesente kratko in jedrnato razloženo na updatepool.timocom.com.



Prenesi izjavo za javnost
Na začetek