06.09.2016

Nova funkcija znotraj prevozniške platforme

TimoCom na sejmu IAA gospodarska vozila predstavlja letošnjo novost

(4)

Erkrath, 31. 8. 2016 – Za ponudnika IT storitev, podjetje TimoCom, je najpomembnejše nenehno izboljševanje prevozniške platforme. Ravno v časih, ko prevladuje logistika 4.0, so za prevozniško in logistično branžo zelo pomembne teme kot so avtomatizacija, mreženje in digitalizacija. Razvoj le-teh zahteva inovativne zamisli za TimoComovo prevozniško platformo, da bo lahko zadostila potrebam v prihodnosti. Zato je najnovejša TimoComova funkcija že pripravljena na začetek. Točno ob začetku sejma IAA gospodarska vozila 2016 bo podjetje ekskluzivno predstavilo svojo novost leta.

Od 22. do 29. septembra 2016 so navdušenci nad prevozništvom in logistiko vabljeni na sejem IAA gospodarska vozila v Hannovru. »TimoCom je prevzel geslo letošnjega sejma IAA »Ideje so naš elan«. Z našo sejemsko novostjo nadaljujemo z digitalno preobrazbo naše prevozniške platforme in svoje stranke pripravljamo na logistiko 4.0,« napoveduje TimoComov Company spokesman Marcel Frings.

Bodite vedno na tekočem
TimoComova ekipa bo v hali 13 na stojnici C32 predstavljala najnovejšo funkcijo največje prevozniške platforme v Evropi, s pomočjo katere se bo za 110.000 uporabnikov vsakodnevno poslovanje občutno poenostavilo. Ekipa bo ves čas na razpolago za vprašanja in bo obiskovalcem ter interesentom pomagala, da bodo platformo z vsemi njenimi uporabnimi aplikacijami in seveda z najnovejšo funkcijo preizkusili sami.
Obisk TimoComove stojnice na sejmu je za špediterje in prevoznike, nakladalna podjetja ter ponudnike prevozniških in logističnih storitev nujen! Vsi, ki se ukvarjajo s prevozništvom, so prisrčno vabljeni, da z ekipo na licu mesta in osebno spregovorijo o poslovnem uspehu in da izvedo, kako jim lahko podjetje TimoCom pri tem pomaga.

Letos bo na sejmu IAA gospodarska vozila prvič na voljo novi podjetniški portal Match & Meet. Prek tega portala se lahko razstavljavci in strokovni obiskovalci med seboj povežejo že pred pričetkom sejma ali pa se dogovorijo za klepet na sejemski stojnici. TimoCom se je kot razstavljavec prav tako registriral na portalu. Dobra priložnost, da že pred sejmom stopite v stik s ponudnikom IT storitev.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek