27.03.2012

Novo: TimoCom Identify Service omogoča preverjanje poslovnih partnerjev

TimoCom razširil varnostne ukrepe 

(1)

Düsseldorf, 27. 3. 2012. Pri sklepanju poslov prek spletne borze tovora je varnost nujno potrebna. Toda tudi najboljši preventivni ukrepi ne morejo nadomestiti skrbnosti poslovneža. Z novo brezplačno storitvijo TimoCom Identify želi düsseldorfski ponudnik IT storitev svojim strankam pomagati pri preverjanju poslovnih partnerjev.


Ponudnik dveh evropskih platform se že dolgo zaveda, da je varnost osnova za dobro poslovanje. Zato podjetje TimoCom že od nekdaj enakomerno vlaga v tehniko, osebje in razvoj. Večstopenjski varnostni sistem so dopolnili s še eno rubriko: TimoCom Identify. Z novo storitvijo želi ponudnik IT storitev opozoriti tudi na skrbnost uporabnikov pri poslovanju. »Vsak dan ogromno storimo za to, da vse deluje brezhibno. Pri do 300.000 ponudbah na dan je to pravi izziv. Vsako naročilo ima svoje posebnosti, zato mora stranka tudi sama v vsakem primeru preveriti svojega poslovnega partnerja. Če uporabnik kljub temu dvomi o identiteti, lahko poda zahtevek za identifikacijo.«,razloži Marcel Frings, glavni predstavnik podjetja.


Bodite gotovi in predhodno preverite
Kdor želi uporabiti novo storitev, mora najprej sam preveriti morebitnega poslovnega partnerja. Zaradi naglice pri vsakodnevnem delu pogosto pozabimo na skrbnost pri poslovanju. »Ne izgubljaj časa« ni pravo mišljenje, kajti z aktivnim protidelovanjem lahko preprečimo tveganje. Na kaj mora biti uporabnik pozoren, je upravljalec borze tovora razložil na www.timocom.com v rubriki »Varnost«. Bistvena je primerjava podatkov sprejemnika naročila s potrjenimi profili podjetij na seznamu prevoznikov na borzi, poleg tega pa morate preveriti tudi tiste dokumente, ki jih običajno zahtevate pri predaji naročila novim poslovnim partnerjem.

Če po tem predhodnem preverjanju še vedno obstaja utemeljeni dvom o navedbah morebitnega partnerja, se obrnite na ekipo TimoCom Identify. Obrazec in natančne zahteve lahko najdete na www.timocom.com v rubriki »Varnost« pod točko TimoCom Identify.

Če boste zahtevek poslali po faksu na številko +49 211 8826 5000 ali po elektronski pošti na identify@timocom.com, bo ekipa TimoCom Identify potrebovala največ pet ur delovnega časa, da bo temeljito preverila navedbe.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek