29.09.2014

Premiera na sejmu IAA: dostop do TimoComa z aplikacijo

Ponudnik borze tovora omogoča mobilno uporabo svojih izdelkov

(1)

Düsseldorf, 23.09.2014 – Hitro poiščite povratni tovor, potem ko ste pravkar raztovorili pri stranki. Ponudnikom prevoza brez zapletov ponudite naročila, čeprav niste v pisarni. V vsakodnevnem logističnem poslovanju manjkajo dobre in zanesljive možnosti, da bi naročila prevozov opravili s tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom. Prav to vrzel zapolnjuje TimoCom in sicer tako, da omogoča mobilno uporabo vseh svojih izdelkov. Mejnik mobilnega iskanja tovora in tovornih vozil bo prvič predstavljen na sejmu IAA Nutzfahrzeuge v Hannovru, ki se prične 25. septembra

TimoComove stranke v prihodnje ne bodo več vezane na uporabo osebnega računalnika, če želijo učinkovito in enostavno iskati ali ponujati naročila prevozov.

Vodilno podjetje na tržišču med ponudniki borz tovora in tovornih vozil v Evropi je svojo brezplačno aplikacijo Transportni barometer dopolnilo z dostopom do svojih izdelkov.  Potem so uporabniku brez omejitev na voljo vse naročene TimoComove platforme. Tako lahko v prihodnje na borzi tovora TC Truck&Cargo® poiščete nova naročila, medtem ko še stojite na razkladalnem mestu za staro naročilo in na platformi za sledenje TC eMap® novemu naročniku hkrati omogočite sledenje vozilu. Ali v primeru zavrnitve prevzema na licu mesta na TimoComovi borzi skladišč hitro poiščete prostor za tovor. Pri tem ni pomembno, ali za mobilno dispozicijo uporabljate tablični računalnik ali pametni telefon. Seveda je aplikacija prevozniški barometer na razpolago za vse operacijske sisteme, kot so Android, iOS in Windows.

 

Varnost igra najpomembnejšo vlogo – tudi pri mobilni uporabi

»Naš največji izziv je bil, da TimoComove visoke standarde varnosti uporabimo tudi pri mobilni uporabi naših izdelkov,« poroča Marcel Frings, glavni predstavnik podjetja TimoCom. To pomembno vprašanje so rešili z dodatno varnostno ravnjo v aplikaciji. Za mobilno uporabo se prijavite v TC Login. Ta varovani dostop je znan že pri različici za osebni računalnik. Če želite na poti delati v svojem TimoComovem računu, morate vnesti še individualno kodo PIN. »Princip je enak kot pri bančni kartici – le še bolj zanesljiv,« razlaga Frings. »TC Login, individualna koda PIN in mobilna naprava so med seboj povezani. Če manjka del te sestavljanke, nimate dostopa do TimoComa. To je tako, kot če bi moja bančna kartica delovala le skupaj z mojo kodo PIN in izključno na točno določenem bankomatu. Za naše uporabnike je to velika prednost glede varnosti.«

 

Vedno in povsod aktivni na tržišču

Ker je dostop vgrajen v aplikacijo Transportni barometer, so vsem uporabnikom na voljo tudi aktualni podatki o trgu cestnega prevozništva v Evropi. Tako pri pogajanjih za ceno na licu mesta lažje podprete svoje argumente. TimoCom z mobilnim dostopom do vseh platform skrbi za to, da so njegove stranke vedno popolnoma pripravljene. Ne glede na to, ali uporabljate borzo tovora TC Truck&Cargo®, razpisujete prevoze na TC eBid®, uporabljate orodje za sledenje in izračun TC eMap®, borzo skladišč z ustreznimi skladiščnimi in logističnimi površinami ali TC Profile®, transportni imenik za Evropo – naslednja poslovna priložnost je na dlani in je le en klik stran.

 

Bodite vedno na tekočem

Sejem IAA Nutzfahrzeuge v Hannovru ponuja priložnost, da si lahko sami ustvarite sliko o mobilnem dostopu do TimoComovih izdelkov. Na razstavnem prosotru C19 v dvorani 13 boste izvedeli vse v zvezi z aplikacijo, platforme pa lahko seveda tudi preizkusite. V ta namen bo na razpolago več delovnih mest z osebnim računalnikom, na katerih bodo lahko interesenti pod vodstvom svetovalcev za stranke v živo preizkusili programe z vsemi dodatnimi funkcijami.

Več informacij o TimoComu in mobilnem dostopu lahko najdete na www.timocom.si.



Prenesi izjavo za javnost
Na začetek