24.01.2018

Prevozniška platforma TimoCom sodeluje s podjetjem UTA

IT strokovnjak bo z mrežo bencinskih črpalk UTA v svojo rešitev za sledenje vključil še več POI

(1)

Erkrath, 9. januar 2018 - s TimoComom lahko zdaj na prevozniških poteh načrtujete tudi postanke za točenje goriva. S sodelovanjem s ponudnikom storitev in kartice za plačevanje goriva UNION TANK Eckstein (UTA) iz Kleinostheima vodilna prevozniška platforma v Evropi širi ponudbo digitalnih aplikacij.

V mobilno mrežo UTA je po vsej Evropi vključenih 44.000 bencinskih črpalk, na katerih lahko vozniki tovornjakov s svojo kartico UTA natočeno gorivo plačajo brez gotovine in koristijo še druge storitve oskrbe na poti. Te so pri TimoComovem načrtovanju poti prikazane kot POI (Points of Interest), torej kot zanimive točke na poti. »Našim strankam s tem ponujamo možnost, da svoje poti načrtujejo še bolj enostavno in učinkovito,« pravi predstavnik podjetja TimoCom Gunnar Gburek.

Dostop do razširjene ponudbe ima več kot 120.000 TimoComovih uporabnikov preko rešitve za izračun poti in sledenje TC eMap®. Že pri načrtovanju poti je prikazano, kje se nahajajo bencinske črpalke, ki so vključene v mrežo UTA. S pomočjo TC eMap® na je na mesec izračunanih okoli 2,6 milijonov poti.

Vozniki tovornjakov, ki TimoComovo platformo uporabljajo na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku, lahko z enim dotikom logotipa UTA, ki je prikazan na elektronskem zemljevidu, kadarkoli pridobijo več informacij, ne da bi morali naložiti dodatne aplikacije ali programsko opremo. Mobilne naprave vozniku med drugimi aktualnimi podatki dajejo informacije o odpiralnem času, varovanih parkiriščih, cestninskih terminalih, visoko kakovostnih avtomatih za točenje goriva in obstoječih vrstah goriva. Samo v Nemčiji je v UTA mrežo vključenih 12.000 bencinskih črpalk.

»Kot ponudnik mobilnih storitev moramo biti prisotni tam, kjer so naše stranke. Zaradi tega je TimoCom kot največja prevozniška platforma v Evropi idealen partner,« pravi Volker Huber, CEO podjetja UTA. 

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek