22.10.2013

Pri TimoComu še več naročil za prevoz tovora

Düsseldorfsko podjetje je veliko več kot ponudnik borze tovora

(1)

Düsseldorf, 22.10.2013. TimoCom, ki je med drugim ponudnik na evropskem trgu vodilne borze tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo®, je javnosti predstavil nove spodbudne številke. Slednje pravijo: kdor želi biti učinkovit in uspešen v prevozništvu v Evropi, skoraj ne more brez TimoComa. Pravijo pa tudi: TimoCom ni le borza tovora, temveč ponuja veliko več.

Doslej tega še ni bilo: do 450.000 ponudb tovora in tovornih vozil na TC Truck&Cargo® – dnevno! S tem TimoCom odkriva nove dimenzije in hkrati učinkovito krepi svoj poseben položaj med platformami. »Seveda je enkratno, da lahko svoje stranke obvestimo o pozitivnem razvoju ponudb tovora in tovornih vozil na borzi,« se veseli Marcel Frings, glavni predstavnik podjetja TimoCom. »To rast vidimo kot rezultat truda in inovacij, ki smo jih vložili v naše izdelke. Tako smo lahko povečali tudi število strank po vsej Evropi.« TimoCom je tudi v tem pogledu prebil zvočni zid. Trenutno 100.000 uporabnikov skrbi za to, da je na borzi živahno – in ne le na borzi.

Dodatna oprema pri TimoComu pogosto brezplačna
TimoCom ponuja celovite storitve za prevozniško branžo. Borza TC Truck&Cargo® je le začetek. Od septembra leta 2012 je v program vgrajena tudi borza skladišč, s pomočjo katere lahko hitro poiščete ali objavite ponudbo skladiščnih ali logističnih površin.

Toda to še ni vse: TimoCom skupno ponuja tri izdelke, h katerim spadajo različne aplikacije ter številne storitve, ki so strankam na voljo brezplačno. Ravno te dodatne ponudbe so tiste, ki še bolj olajšajo vsakodnevno poslovanje.

Najnoveši izdelek je TC eMap®, zmogljiva rešitev za načrtovanje poti in izračun stroškov. TimoCom je tako edini ponudnik prevozniške borze, ki ponuja platformo za sledenje vozil, ne glede na proizvajalca telematike. Na TC eMap® je strankam na voljo tudi aplikacija za izračun poti. Zahvaljujoč sodelovanju s podjetjem Nokia vsebuje najobsežnejše zemljevide na trgu, ki vključujejo satelitske podatke in podatke o trenutnih prometnih informacijah.

TC eBid®, platforma za razpise prevozov, je na trgu že štiri leta in je že uveljavljena. Na njej lahko najdete vse v zvezi z dolgoročnimi in rednimi prevozi. Tako je bilo na TC eBid® skupno objavljenih že več kot 20.000 razpisov.

Sestavni del storitev sta človek in IT
Da bi zadostili stalno rastočim zahtevam za učinkovitost IT, v podjetju načrtujejo velikopotezno in daleč vnaprej. Z dobrim razlogom: »Zelo dobro se zavedamo svoje odgovornosti do prevozniških in logističnih podjetij v Evropi. Ne samo za naše stranke, ampak tudi za nas bi pomenilo katastrofo, če TimoComova platforma kdaj ne bi bila dostopna. Toda naše stalne investicije ravno na tem področju se obrestujejo. V zadnjih dvanajstih mesecih je bila razpoložljivost naših izdelkov pri 99,56% in to 365 dni, 24 ur na dan – pri tem so všteti načrtovani izklopi v okviru vzdrževalnih del!«, razlaga Frings.

Močno naraslega števila ponudb in uporabnikov TimoComa ne občutijo samo podatkovne povezave, strežniki in programi, ampak tudi zaposleni v službi za pomoč strankam, ki so dobili veliko novih kolegic in kolegov, da lahko stranke obravnavajo osebno in jim pomagajo pri vseh vprašanjih ali težavah. Upravičeno, kajti 54 zaposlenih v službi za telefonsko svetovanje strankam v Nemčiji, na Poljskem, Madžarskem in Češkem dnevno prevzame več kot 2.000 klicev. To je več kot 40.000 pogovorov na mesec.

TimoCom javnosti predstavlja spodbudne številke, ki lahko razveselijo vsako stranko. Dokazujejo, da je podjetje zanesljiv partner v poslovanju, ki se neprestano razvija naprej. Tudi zadnje število, ki vam ga predstavljamo, ni več nobeno pravo presenečenje: v najnovejši anketi je 94,3 % strank navedlo, da so popolnoma zadovoljne s TimoComom.

Več informacij o TimoComu in njegovih izdelkih lahko najdete na www.timocom.si.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek