01.07.2015

Sedmič zapovrstjo: bralci so TimoCom izbrali za »Najboljšo znamko«

Stalnica pri izbiri bralcev v kategoriji »Borze tovora«

(2)

Erkrath, 16. 6. 2015 – TimoCom tudi letos blesti kot stalnica in je že sedmič zapored dobil nagrado za najboljšo znamko v kategoriji »Borze tovora«. Zanj je glasovalo 8.430 bralcev revij Lastauto omnibus, Trans aktuell in FERNFAHRER. Poleg velikanov v branži, kot sta Mercedes-Benz in Schmitz Cargobull v podobnih kategorijah, je tudi največji prevozniški platformi v Evropi ponovno uspelo stopiti na zmagovalne stopničke.

Nagrada, ki jo podeljuje založba ETM, je zaslužek za trud pri razvijanju novih izdelkov in storitev v prevozniški branži. Pomembno vlogo pri vsem tem ima tudi TimoCom s svojo borzo tovora TC Truck&Cargo®. Direktor trženja Christof Thesinga je 11. junija v Goldbergwerku v Fellbachu na svečani podelitvi prevzel nagrado: »Še posebej nam je v čast, da so nas bralci že sedmič izbrali v kategoriji »Borze tovora«, saj so prav oni tisti, ki vsak dan delajo z našo programsko opremo. Boljše ocene kakovosti ni. Veseli me, da je vrednost našega podjetja ponovno narasla.« In s pomežikom doda: »Ne verjamem pregovoru, ki pravi sedem dobrih in sedem slabih let.«

Rešitev, ki omogoča sledenje, mobilni dostop in raznolikost ponudbe

Največ točk je IT podjetje pridobilo z mobilnim dostopom in nadaljnjim razvojem modula za izračun in sledenje TC eMap®, ki je povezan z borzo tovora. Glavni predstavnik Marcel Frings potrjuje mnenje bralcev: »Da je aplikacija dobro sprejeta, je razvidno iz vedno večjega števila uporabnikov. Trenutno se z aplikacijo prevozniški barometer v svoje programe redno prijavlja več kot 4.200 uporabnikov na poti. Povsod imajo dostop do 450.000 vsakodnevno objavljenih ponudb tovora in tovornih vozil v Evropi.« Poleg tega se tudi TC eMap® pridružuje vedno več uporabnikov in partnerjev telematskih storitev: »Naši uporabniki lahko na enem samem zemljevidu vidijo prikaz že okoli 130 različnih ponudnikov telematskih sistemov. Prednost je tudi uporabniku prijazna raba programa, ki smo jo letos še izboljšali,« nadaljuje Frings.

Mešanica obsežnih ponudb tovora in tovornih vozil ter različnih novosti je tista, ki IT podjetje vsako leto popelje tako daleč naprej. Ravno zaradi tega se pri TimoComu glasi: Po izbiri je pred izbiro. V pripravi je že komunikacijsko orodje, ki bo v bližnji prihodnosti postalo standard za hitro in enostavno izmenjavo znotraj branže – prihodnje leto pa bo poskrbelo za osmo priznanje »Najboljša znamka«.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek