29.05.2012

TC Truck&Cargo® ostaja »najboljša znamka leta 2012«

Bralci založbe ETM so ponovno glasovali za TC Truck&Cargo® / kategorija borz tovora

(1)

Düsseldorf, 25. 5. 2012. Bralci revij lastauto omnibus, trans aktuell in FERNFAHRER so se tudi letos odločili za TimoCom. Kot že nekaj let prej je imelo podjetje iz Düsseldorfa tudi letos prednost in je z borzo tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo® že četrtič zaporedoma premagalo številne tekmece.


Inovativni izdelki in storitve, ki poenostavijo vsakodnevno delo v prevozništvu – temu je namenjena nagrada založbe ETM. Borza tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo®, ki je razširjena po vsej Evropi, izpolnjuje prav te kriterije, saj prevozniškim podjetjem pomaga pri vsakodnevni dispoziciji, na primer, pri preprečevanju praznih voženj. Christof Thesinga, TimoComov vodja trženja, je kot predstavnik podjetja 24. 5. 2012 v Stuttgartu prevzel nagrado »najboljša znamka 2012« v kategoriji »najboljša borza tovora«: »Veseli smo, da je za nas glasovalo skoraj dvakrat toliko bralcev kot lani. Nagrada dokazuje, da so naše stranke z nami zadovoljne. Je potrditev tega, da uporabljajo in cenijo našo prevozniško mrežo ter platformo. Bralcem se zahvaljujemo za njihovo zaupanje, zaposlenim pa za vsakodnevno popolno angažiranost.«

Število ponudb, storitve in varnost so odločilnega pomena
Marcel Frings, glavni predstavnik podjetja, je prepričan, da je TimoCom dobil največ točk zaradi velikega števila ponudb tovora in tovornih vozil na borzi ter zaradi novih storitev: »Da so stranke dobro sprejele programsko opremo, dokazuje 415.858 vnesenih ponudb tovora in tovornih vozil aprila 2011, kar je najvišje število v enem samem dnevu, kar smo jih kdaj dosegli. Številne stranke uporabljajo tudi nove storitve, kot na primer telefonsko storitev na poti TimoCom to go ali posebno telefonsko številko TimoCom Assist. Nova storitev TimoCom Identify za preverjanje novih poslovnih partnerjev pa omogoča dodatno varnost. Poleg tega na družabnih omrežjih obveščamo in razpravljamo o naših izdelkih in storitvah. Tukaj poteka kvazi neposredna izmenjava mnenj z našimi strankami. Tako se veliko naučimo«.

V prihodnosti TimoCom ne želi počivati na lovorikah kot vodilno podjetja na evropskem tržišču med borzami tovora in tovornih vozil, ampak želi s svojimi zaposlenimi ustvariti še več novosti, ki bodo še bolj poenostavile vsakodnevno delo strank in omogočile še bolj učinkovite procese v prevozništvu.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek