10.08.2012

TimoCom bo predstavil svojo popolnoma novo stvar

Ponudnik tovorne borze bo na sejmu IAA gospodarska vozila razširil svoj portfelj

(1)

Düsseldorf / Hannover, 10. 8. 2012. Po navadi so sejmi torišče inovacij in novih izdelkov. Tako bo tudi na letošnjem sejmu »IAA Nutzfahrzeuge 2012 (IAA gospodarska vozila 2012)«, ki bo potekal od 20. 9. do 27. 9. 2012 v Hannovru. Vodilni svetovni sejem za mobilnost, prevozništvo in logistiko je torej ravno pravi okvir za podjetje TimoCom Soft- und Hardware GmbH.

Čas za nekaj novega
Kot ponudnik na evropskem tržišču vodilne borze tovora in tovornih vozil, TC Truck&Cargo®, in po celi Evropi razširjene razpisne platforme TC eBid® TimoCom tudi pri novi zamisli ne rabi biti skromen. »Prevozniški in logistični branži bomo predstavili nekaj, zaradi česar smo že od vsega začetka vodilni na evropskem tržišču,« napoveduje glavni predstavnik podjetja TimoCom, Marcel Frings, »Seveda pred uradnim začetkom sejma IAA 2012 še ne moremo izdati, kaj smo razvili. Samo toliko: branža to potrebuje in to bo dobila od TimoComa!«

Skrivnost bo razkrita na uradni tiskovni konferenci podjetja TimoCom pred začetkom sejma IAA gospodarska vozila. Tiskovna konferenca bo v sredo, 19. 9. 2012, ob 10.30 uri v dvorani 17 v kongresnem centru v Hannovru. Obiskovalci sejma si bodo lahko potem tudi sami ustvarili sliko o TimoComovi novosti za prevozniško in logistično branžo. Na stojnici C 19 v hali 13 bo lahko vsak sam preizkusil novost, kot tudi uveljavljena programa TC eBid® in TC Truck&Cargo®. V ta namen bo na razpolago več delovnih mest z osebnim računalnikom, na katerih bodo lahko interesenti pod vodstvom svetovalcev za stranke v živo preizkusili programe z vsemi dodatnimi funkcijami. Kot posebnost sejma si bodo lahko vse nove stranke na licu mesta vnaprej vzpostavile smernice za brezplačno štiritedensko testiranje programa.

Prevozniški veleposlaniki so tu
Ni več skrivnost, da je dal TimoCom pobudo za imidž kampanjo Die Transportbotschafter (Prevozniški veleposlaniki). Pod sloganom »Da se bomo prav razumeli« si v okviru kampanje prizadevajo za boljše razumevanje v cestnem prometu, za podmladek v branži in opozarjajo, da so tovornjaki nujno potrebni. Tudi Die Transportbotschafter (Prevozniški veleposlaniki) bodo začeli na sejmu IAA gospodarskih vozil v Hannovru. Imeli bodo svoj predstavitveni prostor zunaj na stojnici P32. Tukaj bo na ogled tudi že skoraj legendarni TimoTruck. Ta po naročilu narejen tovornjak, Freightliner-Truck, zbuja največ pozornosti kot reklama za kampanjo in spremlja Die Transportbotschafter (Prevozniške veleposlanike) že od vsega začetka.

Kdor nima časa, da bi obiskal sejem, naj si ogleda spletni strani www.timocom.com in www.transportbotschafter.de. Tam so na razpolago nadaljnje informacije o vseh relevantnih temah na sejmu, ki so povezane s TimoComom in Prevozniškimi veleposlaniki.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek