19.04.2021

Zagotovite si neprekinjen denarni tok: Plačilna storitev ponudnika JITpay™ za stranke podjetja TIMOCOM

Prejem plačil v nekaj dneh. Zaščita pred negotovimi terjatvami. Sedaj na voljo strankam podjetja TIMOCOM v Nemčiji.

TIMOCOM & JITpay

Erkrath, 19. 4. 2021 – Pomembna predpostavka za uspešno poslovanje vsakega podjetja je likvidnost. Pri dolgih plačilnih rokih do 60 dni se lahko podjetja znajdejo v težavah. Da bi stranke hitro prejele svoj denar, jim podjetje TIMOCOM in plačilna storitev JITpayTM zdaj omogočata obdelavo plačil prek storitve JITpayTM. Digitalna plačilna storitev je sedaj na voljo strankam podjetja TIMOCOM v Nemčiji. Tekom leta bo na voljo tudi v drugih evropskih državah. Najprej bodo sledile Nizozemska, Poljska, Slovaška, Slovenija in Češka.

Podjetje TIMOCOM sedaj sodeluje s ponudnikom plačilnih storitev JITpay™. S pomočjo digitalne storitve lahko stranke v Nemčiji svoj denar za opravljena naročila prevozov prejmejo že v nekaj dneh. »Našim strankam omogočamo, da obvladajo enega od najbolj perečih izzivov: Zagotoviti hitro poplačilo po opravljeni storitvi,« pravi Gunnar Gburek, predstavnik podjetja TIMOCOM. Ta plačilna storitev bo tekom leta na voljo tudi v drugih evropskih državah.

Pametno: Tako deluje plačilna storitev ponudnika JITpayTM

Da lahko se lahko stranke podjetja TIMOCOM iz Nemčije poslužujejo faktoringa, se morajo zgolj registrirati na spletnem mestu ponudnika JITpayTM. Stranke lahko prek sistema pametne logistike dostopajo do  centra za obračunavanje (Invoice Center) podjetja JITpayTM, kamor lahko po dokončanju naročila prenesejo dokazila o opravljenih prevozih. Temu sledi digitalna in avtomatizirana izstavitev računa. Ob obračunu majhne provizije se denar v nekaj dneh prenese na račun stranke.

Varno: Končno se lahko zanesete na poplačilo

Dolgi plačilni roki predstavljajo velik izziv logističnim podjetjem, zlasti v negotovih časih. Sem sodijo tudi skrbi glede tega, ali bodo računi sploh plačani. Sodelovanje med podjetjema TIMOCOM in JITpayTM tako zagotavlja trajno podporo. JITpayTM omogoča 100-odstotno zaščito pred neplačili in zagotavlja hiter tok denarnih sredstev – tudi kadar so dogovorjeni dolgi plačilni roki.

Enostavno: Velike koristi z manj napora 

Brez opominjanja in dolgega čakanja na plačilo: Podjetje JITpayTM prevzame tveganje in celotno upravljanje terjatev. Faktoring zlasti malim in srednje velikim podjetjem ponuja razbremenitev ter je enostaven za uporabo. Vse, kar morajo stranke storiti, je opraviti registracijo in naložiti ustrezna dokazila. Vse ostalo bo za vas izvedeno v digitalni obliki.

»Veselimo se sodelovanja s podjetjem TIMOCOM, da bi lahko skupaj prispevali k optimizaciji procesov v prevozniški panogi. Obdelava plačil in funkcija financiranja ima v logistiki vse opaznejšo vlogo. Skupaj s podjetjem TIMOCOM lahko za trg na tem področju ustvarimo znatno dodano vrednost,« pravi dr. Daniel Steinke, izvršni direktor podjetja JITpay™.

»Sodelovanje s podjetjem JITpayTM za nas predstavlja pomemben nadaljnji razvoj naše ponudbe storitev,« pravi Gunnar Gburek, predstavnik podjetja TIMOCOM. »S to digitalno plačilno storitvijo našim strankam omogočamo obvladovanje enega najbolj perečih izzivov: Kako zagotoviti hitro poplačilo po opravljeni storitvi.«

 

O podjetju TIMOCOM

Podjetje TIMOCOM GmbH je srednje veliko Freighttech podjetje. Kot strokovnjak za informacijske tehnologije in obdelavo podatkov svoje stranke podpira pri doseganju logističnih ciljev s pametnimi, varnimi in preprostimi rešitvami. Sistem pametne logistike (Smart Logistics System) podjetja TIMOCOM povezuje več kot 45.000 preverjenih podjetij, ki dnevno objavljajo do 800.000 mednarodnih ponudb tovora in tovornega prostora.

 

O podjetju JITpayTM

Podjetje JITpay™ je hitro rastoč ponudnik plačilnih storitev, specializiran za logistično panogo. Podjetje JITpay™ prevzame celotno fakturiranje storitev med naročnikom in izvajalcem prevozniških storitev ter to združuje s posebej oblikovanim obratnim faktoringom, ki omogoča takojšnje poplačilo izvajalca naročila ter fleksibilne plačilne pogoje za naročnika. Za znamko JITpay™ stoji popolnoma digitalizirana družba za faktoring.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek