09.04.2013

TimoCom je programu TC eMap® dodal funkcijo sledenja

Znano ime, povsem nova vsebina

(3)

Düsseldorf, 2013-04-08. Podjetje TimoCom Soft- und Hardware GmbH nadaljuje razvoj. Ob koncu lanskega leta je ponudnik na evropskem tržišču vodilne borze tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo® trgu predstavil največjo borzo skladišč v Evropi. Junija letos bo TimoCom predstavil svojo naslednjo novost: podjetje je v celoti spremenilo svoj modul za izračun poti TC eMap® in mu dodalo funkcijo sledenja.

Domnevno majhna razširitev se je ob podrobnejšem opazovanju izkazala za senzacijo! V programu TC eMap® bodo podatki različnih, običajno nezdružljivih telematskih sistemov prvič prikazani na nevtralni platformi. Tako bodo lahko TimoComove stranke sledile svojim in hkrati tudi tujim vozilom. Prej ste morali preklapljati med različnimi portali ali aplikacijami, zdaj pa so vsi najpomembnejši evropski ponudniki telematskih storitev pregledno zbrani v eni sami aplikaciji. Prav tako ni več potrebno težavno in zamudno klicanje sem in tja.

Celostna rešitev za prevozniško branžo
S prenovljenim programom TC eMap® je TimoCom dokončno postal ponudnik »Eden za vse«. Düsseldorfsko podjetje s svojimi tremi spletnimi platformami za gotovinsko tržišče, pogodbeno poslovanje in skladiščne površine vseh vrst, pokriva vse potrebe po objavljanju v prevozniški branži. Tudi v prenovljenem TC eMap® se skriva velika učinkovitost. Poleg možnosti sledenja ohranja že znani možnosti za izračun in načrtovanje poti. Ta celovit paket dokazuje: kdor želi biti učinkovit in želi prihraniti čas ter denar v prevozniški in logistični branži, razen rešitev podjetja TimoCom ne potrebuje ničesar drugega.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek