19.06.2017

TimoCom krepi ekipo področnih vodij

Večja ekipa omogoča specifično svetovanje ciljnim skupinam v jugovzhodni Evropi

(1)

Erkrath, 19. 6. 2017 – TimoCom, največja prevozniška platforma v Evropi, neprestano raste in pridobiva nove ciljne skupine ter trge. Da bi zadostili neprestani rasti števila uporabnikov, so okrepili ekipo področnih vodij za jugovzhodno Evropo. Do sedaj je za države te regije skrbela Tina Pandža, odslej pa se bo z Ano Domanović in Alenom Solino zasedba ljudi, ki skrbi za to regijo, podvojila. Oba »nova« strokovnjaka sta v jugovzhodni Evropi že znana zaradi svojega dosedanjega dela v podjetju TimoCom.

Z dvojno močjo za branžo

Ana Domanović je že devet let dejavna v podjetju TimoCom in številnim uporabnikom znana še iz časov, ko je bila zaposlena kot sodelavka, dejavna v oddelku za podporo uporabnikom. Kot nekdanja sodelavka v tem oddelku in kasneje kot pomočnica trženja, prinaša Ana Domanović dragocena znanja in veščine o potrebah srbskih, makedonskih in črnogorskih TimoComovih strank. Poleg tega pozna trende na trgih teh držav.

Njen sodelavec, Alen Solina, je bil v podjetju TimoCom od leta 2016 dejaven kot Account Manager in je od sedaj naprej, kot področni vodja, pristojen za področje Slovenije, Bosne in Hercegovine ter Hrvaške.

 

Kot novi področni vodji se bosta Ana Domanović in Alen Solina v prihodnosti vsak na svojem področju pristojnosti posvečala tržnim strategijam, pri čemer bosta upoštevala aktualni razvoj in potrebe strank. Glede na to, da je odslej zasedba dvojna, imata tako oba – ki sta s svojo funkcijo na voljo tudi kot stik za javnost za svoje trge – vedno ob strani namestnika, ki lahko sprejema in odgovarja na povpraševanja. Pogostejša prisotnost Ane Domanović in Alena Soline bo opazna tudi na prireditvah, saj bo zaradi številčno okrepljene sestave mogoče obiskati mnogo več dogodkov v omenjenih državah kot doslej, ter več možnosti za vzdrževanje osebnih stikov.

Prva pomembna tema za oba: nova aplikacija TC Transport Order® za digitalno upravljanje z naročili na TimoComovi platformi, ki je zanimiva predvsem za podjetja s področja proizvodnje in trgovine.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek