02.03.2012

TimoCom na sejmu »Logotrans 2012«

Ponudnik IT storitev predstavlja svoje aktualne storitve

(3)

Celje, 2. 3. 2012 – Logotrans, eden izmed največjih sejmov prevozništva in logistike v Sloveniji, bo 12. 4. 2012 odprl svoja vrata v Celju in bo trajal do 15. 4. 2012. Na sejmu bo sodelovalo tudi podjetje TimoCom Soft- und Hardware GmbH, ki bo poleg borze tovora in spletne platforme za razpise prevozov, ki sta razširjeni po vsej Evropi, predstavilo tudi druge aktualne storitve in razvoj na področju varnosti. Poleg tega bo vsem obiskovalcem sejma omogočen brezplačen* prenos aplikacije prevozniški barometer za iPhone® ali za mobilni telefon z operacijskim sistemom Android™.


V zadnjih 15 letih je Düsseldorfsko podjetje, ki se ukvarja s programsko opremo, ravno v Sloveniji pridobilo veliko število strank. To je zadosten razlog, da tudi letos obišče sejem Logotrans. V Celju bodo TimoComovi zaposleni med drugim predstavili številne funkcije borze tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo®, ki je vodilna na tržišču, ter platformo za razpise prevozov po vsej Evropi, TC eBid®. Poleg tega bodo predstavili nove storitve: na primer, posebno telefonsko linijo TimoCom Assist, ki odgovarja na vsa vprašanja v zvezi s prevozništvom, telefonsko linijo med potjo TimoCom to go ali varnostni paket TimoCom Secure.


Obiščite najnovejšo Timocomovo stojnico

Na stojnici številka 5 v hali C lahko vsak obiskovalec sam preizkusi spletna programa TC eBid® in TC Truck&Cargo®. V ta namen bo na razpolago več delovnih mest z osebnim računalnikom, na katerih bodo lahko interesenti pod vodstvom svetovalcev za stranke v živo preizkusili programe z vsemi dodatnimi funkcijami. Poleg tega bodo imele nove stranke možnost, da se dogovorijo za štiritedensko brezplačno preizkusno uporabo.

Verica Bursac, področni vodja za Slovenijo, se veseli neposrednega osebnega stika z obstoječimi in novimi strankami: »Naši zaposleni bodo z veseljem odgovarjali na vprašanja v zvezi s prevozništvom. Za vse obiskovalce sejma pripravljamo tudi posebnost: na stojnici bo mogoč brezplačen* prenos aplikacije prevozniški barometer za iPhone® ali za mobilni telefon z operacijskim sistemom Android™.«

Stranke s področja industrije in trgovine, kakor tudi ponudniki prevozniških in logističnih storitev, ki se zanimajo za oddajo trajnih naročil, ter tudi špediterji in prevozniki, ki poslujejo na gotovinskem tržišču, so prisrčno vabljeni, da podrobno preizkusijo TimoComove izdelke.

Kdor nima časa obiskati sejma, lahko na spletni strani www.timocom.com dobi dodatne informacije o izdelkih in storitvah ter o možnostih prenosa programov.

* Stroški povezave se zaračunajo po obstoječi tarifi mobilnega operaterja.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek