24.04.2014

TimoCom poskrbel za gnečo na sejmu Logotrans

Podjetje je podelilo priznanje »najaktivnejši uporabnik 2013«

(1)

Düsseldorf/Celje, 24. 04. 2014 Ob zaključku sejma Logotrans v Celju je podjetje TimoCom Soft- und Hardware GmbH pozitivno razpoloženo. »Čuti se, da se prevozniška branža v državi bori, lahko gre samo še na bolje,«  je ob koncu prireditve povedala Tina Pandža, področni vodja za Slovenijo pri TimoComu.

Zagotovo je dobra novica za slovenske prevoznike ta, da ponudbe tovora na borzi TC Truck&Cargo® vztrajno naraščajo. Iz tega razloga je podjetje TimoCom letos na sejmu podelilo priznanje podjetju cargo-partner d.o.o., ki je zaradi največjega števila objavljenih ponudb tovora v letu 2013 prejelo priznanje »najaktivnejši uporabnik iz Slovenije.«

 

Od leta 2005 je podjetje cargo-partner d.o.o. TimoComova stranka in od takrat je za Petra Lobeta, direktorja razvoja poslovanja pri cargo-partner d.o.o., borza tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo® del vsakdana. »Z rastjo celotnega podjetja, še posebej oddelka za cestni prevoz, se je povečala tudi uporaba TimoComovih izdelkov,«  poroča Lobe.

 

Priznanje je podelila Tina Pandža: »Cargo-partner d.o.o. je ena izmed naših vodilnih strank v Sloveniji. Podjetje je v preteklem letu s pomočjo TimoComove platforme objavilo več kot 7.700 ponudb tovora, od česar so imeli korist tudi drugi uporabniki. Podjetje cargo-partner d.o.o. si je to priznanje resnično zaslužilo.«

 

Sejem uspešen za TimoCom

TimoCom je na sejmu Logotrans slovenski javnosti prvič v živo predstavil svoj novi izdelek, platformo za izračun poti in sledenje, TC eMap®. To je program, ki omogoča prikaz vseh ponudnikov telematskih sistemov na eni sami platformi. Jasno je, da je na TimoComovem razstavnem prostoru prevladovala gneča. To pa ni bilo le zaradi novih izdelkov, temveč tudi zaradi nagradne igre, ki jo je TimoCom organiziral za obiskovalce. Razveselilo se je podjetje Borut Fijavž s.p., saj je dobilo glavno nagrado in bo v naslednjih 6 mesecih največjo borzo tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo® z vsemi dodatnimi storitvami uporabljalo brezplačno!

 

Več informacij o podjetju TimoCom lahko najdete na www.timocom.si

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek