27.03.2020

Zavoljo akutne situacije je podjetje TIMOCOM povečalo možnosti dostopa do vodilne evropske borze tovora in skladišč

Stranke lahko logistične procese sedaj organizirajo kar od doma

timocom

Erkrath, 27. 3. 2020 – Upravljavec vodilne borze tovora v Evropi, IT-podjetje TIMOCOM, v času krize povečuje možnosti dostopa do svojega sistema. »Želimo prispevati k temu, da bo mogoča zagotovitev oskrbe prebivalstva in ohranitev oskrbovalnih verig tudi v trenutnih izrednih razmerah,« pravi Tim Thiermann, direktor podjetja TIMOCOM. 

Stranke lahko s spremembo svoje licence, pogojene z IP-naslovom, svoje prevozniške in logistične posle takoj po preverjanju vodijo iz domače pisarne. V ta namen je podjetje TIMOCOM odprlo svojo mrežo več kot 43.000 podjetij vsem tistim, ki jim primanjkuje zanesljivih prevozniških in logističnih partnerjev, da bodo lahko svoje stranke tudi v prihodnje oskrbovali z nujno potrebnim blagom.

 

  • IP-omejitve so do nadaljnjega odpravljene 
  • Do zdaj že več kot 5.000 prehodov na delo od doma
  • Z dostopom do borze, kjer je dnevno objavljenih do 750.000 ponudb tovora in tovornega prostora iz vse Evrope, se je mogoče izogniti zastojem pri dobavi.

 

 

 

Tako lahko stranke s spremembo svoje licence, pogojene z IP-naslovom, svoje prevozniške in logistične posle takoj po preverjanju vodijo iz domače pisarne. V ta namen je podjetje TIMOCOM odprlo svojo mrežo več kot 43.000 podjetij vsem tistim, ki jim primanjkuje zanesljivih prevozniških in logističnih partnerjev, da bodo lahko svoje stranke tudi v prihodnje oskrbovali z nujno potrebnim blagom.

 

Varovanje dobavne verige – hitro in brez birokratskih ovir

»Tudi tu bo naša podpora hitra in brez birokratskih ovir,« je poudaril Tim Thiermann. Vsi, ki se bodo zdaj odločili za uporabo sistema TIMOCOM, ga bodo lahko celo prihajajoče četrtletje uporabljali brezplačno in brez zavezujoče pogodbe. Ravno pri kratkotrajnih zastojih ali motnjah dobave ter pri povpraševanju po skladiščnih površinah je mogoče v že obstoječi mreži strank hitro najti zamenjavo.

V sistemu TIMOCOM je po vsej Evropi dnevno objavljenih in obdelanih do 750.000 ponudb tovora in tovornega prostora. Poleg tega je v borzi skladišč na voljo več kot 7.000 logističnih in skladiščnih površin. »Kot ponudnik IT-storitev v logistični panogi smo že več kot 20 let v središču dogajanja. Tudi mi se zavedamo, s kakšnimi izzivi se naše stranke trenutno soočajo,« pravi Thiermann. »V takšnih razmerah potrebujemo enostavne in takojšnje rešitve, ki bodo prispevale k nadaljnji zagotovitvi logistične oskrbe.«

Trenutno povpraševanje po logističnih storitvah v Evropi je ogromno, obenem pa so morala številna podjetja preiti na delo od doma. Thiermann: »Nam je bilo takoj jasno. Želeli smo pomagati hitro in predvsem učinkovito.« Možnost prehoda na uporabo od doma je do danes izkoristilo že več kot 5.000 uporabnikov iz vse Evrope. Zaradi izredno velikega povpraševanja po tej storitvi je TIMOCOM povečal možnosti dostopa. 

Z obstoječimi sredstvi, postopki in sistemi logistične panoge je mogoče hitro in neodvisno od lokacije najti rešitev, ko je treba prepeljati tovor ali skladiščiti blago. Tudi podjetje TIMOCOM si želi nuditi podporo v tej resni situaciji. Tim Thiermann dodaja: »Ta preizkus lahko skupaj uspešno prestanemo. Prepričan sem, da nam bo s skupnimi močmi in sredstvi, ki so nam na voljo, uspelo.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek