19.09.2012

TimoCom predstavlja največjo borzo skladišč v Evropi

Enostavno iskanje in ponujanje skladiščnih površin

(2)

Düsseldorf / Hannover, 2012-09-19. Podjetje TimoCom Soft- und Hardware GmbH je na letošnjem sejmu IAA Nutzfahrzeuge v Hannovru predstavilo novo borzo skladiščnih in logističnih površin, ki je na razpolago po celi Evropi. Borza skladišč je logična razširitev ponudbe podjetja TimoCom in optimalno dopolnjuje dosedanji spekter gotovinskega in pogodbenega tržišča, ki je povezan s cestnim prevozništvom. Pa ne samo to: borza skladišč je zanimiva tudi za druge branže. Gre za največjo ponudbo skladiščnih površin v Evropi – ki niso nujno potrebne le podjetjem iz prevozniške in logistične branže.

»Z borzo skladišč smo že od vsega začetka vodilni na evropskem tržišču. Vložili smo veliko pripravljalnega dela in zdaj lahko našim strankam ponudimo okoli 30.000 skladiščnih in logističnih površin,« pravi Marcel Frings, glavni predstavnik podjetja TimoCom. »To pa še ni vse. Izhajamo iz tega, da bodo našo borzo skladišč uporabljala tudi druga podjetja, ki niso iz prevozniške branže, da izkoristijo daljnosežnost podjetja TimoCom v Evropi.«

Sistem je enostaven in učinkovit
Skladiščna borza deluje kot virtualno tržišče. Uporabnik v iskalnik vnese svoje želje, na primer vrsto skladišča, velikost ali kraj in prejme prikazan seznama prostih skladiščnih ter logističnih površin, ki se ujemajo z njegovimi iskalnimi kriteriji. Tako se lahko TimoComove stranke izredno hitro in fleksibilno odzovejo na morebitna ozka grla v skladiščih.
Vse to deluje tudi v obratnem vrstnem redu. Ponudniki v borzo vnesejo svoje proste površine z vsemi potrebnimi informacijami, da jih lahko interesenti enostavno najdejo. Na ta način se lahko izognejo praznim skladiščem in bolje izkoristijo svoje kapacitete.
»Za stranke iz prevozniške in logistične branže predstavlja borza skladišč skupaj s TC Truck&Cargo®, ki je vodilna na evropskem tržišču med borzami tovora in tovornih vozil, in TC eBid®, platformo za razpise prevozov po vsej Evropi, idealen paket za večjo učinkovitost pri vsakodnevnem poslovanju,« je prepričan Frings.
Možnosti za to, da se na borzi skladišč najdejo primerne rešitve, so izredno dobre, saj je TimoCom borzo začel z okoli 30.000 skladišči v 40 evropskih državah! Seveda pa je vse to povezano z obsežnim izborom storitev, ki jih ponuja TimoCom.

Najpomembnejši podatki
– do 30.000 skladiščnih in logističnih prostorov v 40 evropskih državah
– največja ponudba po vsej Evropi
– na razpolago v 24 jezikih
– za TimoComove stranke brezplačno do 31. 3. 2013

Povzetek koristi za stranke

– iskanje in ponudba primernih skladiščnih in logističnih površin po vsej Evropi
– manj praznih skladišč
– boljša izraba kapacitet
– fleksibilen odziv na morebitna ozka grla v skladiščih

Več informacij o borzi skladišč in TimoComovih izdelkih lahko najdete na www.timocom.si!
    

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek