24.07.2014

TimoCom prejel naziv "Najboljša znamka" 2014 v kategoriji borz tovora

Bralci založbe ETM so TC Truck&Cargo® izbrali za najboljšo borzo tovora

(1)

Düsseldorf, 25. 7. 2014. Na svečani podelitvi nagrad 5. junija v Stuttgartu je TimoComov direktor trženja, Christof Thesinga, za borzo tovora TC Truck&Cargo® prevzel nagrado »Najboljša znamka«. Pred tem so 7.403 bralci strokovne založbe EuroTransportMedia več tednov glasovali za najboljše izdelke in storitve na področju prevozništva in logistike.

 

TimoCom med velikani v svoji branži

Da so prejeli naziv »Najboljša znamka« hkrati s podjetji Mercedes, MAN ali Michelin je za TimoComovega direktorja trženja, Christofa Thesingo, posebna čast: »Smo srednje veliko podjetje, ki ga vodijo lastniki in vse sami razvijamo, oskrbujemo in tržimo. Da smo na zmagovalnih stopničkah stali skupaj z velikani v branži, nam je v ponos in potrjuje naše delo.«

 

Borzo tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo® neprestano razvijajo naprej, da bi povečali število uporabnih funkcij, kot je platforma TC eMap®, ki omogoča sledenje vozil ne glede na ponudnika telematike. Na tej platformi je na enem samem zemljevidu mogoče videti že okoli 90 različnih ponudnikov telematskih sistemov. Poleg tega naj bi bil letos možen še mobilni dostop, ki omogoča uporabo programov s pomočjo aplikacije tudi na pametnem telefonu in tabličnem računalniku.

 

Dober izdelek, dobra storitev

Thesinga pravi, da dobre znamke ne odlikuje le prepričljiv izdelek. V enaki meri podjetje investira tudi v svetovanje strankam. »Komunikacija s strankami je sredstvo izbire za zagotavljanje kakovosti. TimoCom ima samo na oddelku za svetovanje strankam zaposlenih 50 mednarodnih sodelavcev, ki so vsak dan na razpolago po telefonu, e-pošti ali facebooku. Za nas je pomembno, da smo blizu strankam, da se lahko odzovemo na razpoloženje in da pomembna vprašanja rešimo brez zavlačevanja,« povzema Thesinga.

 

V prihodnosti želi podjetje storiti še korak dalje in s pomočjo nove funkcije v programu še bolj poenostaviti komunikacijo med uporabniki.

 

Več informacij o TimoComu in o nagradi »Najboljša znamka« lahko najdete na www.timocom.si in www.eurotransport.de.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek